上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  447.5k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:37 發表 查看引用來源

其實我對女人好注重前戲,所以啲女人好受落,其實應該講啲前戲玩到佢哋痕到頂唔順,唔屌唔得,嗰時你去屌佢大家都好過癮🤭🤭
師兄果然識玩!😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-26 15:23 發表 查看引用來源
咁佢高潮嚟嗰陣會唔會叫到拆天?😍😂
我老婆同sp就會叫到拆天,紅顏就會喺度典嗌唔好頂唔順,不過佢叫床呻吟嘅時候反而係鏈住把聲(可能佢怕醜)反而會令你更興奮

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:31 發表 查看引用來源

為咗我落力啲插佢,佢以為我有好大嘅刺激感,但係其實我真係見慣見熟,何況佢啲身材又唔係勁靚嗰隻佢著起上黎,係真係你屌緊一個中年女人嘅feel
勝在有新鮮感😆,佢口技得唔得呀?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-26 15:39 發表 查看引用來源
師兄果然識玩!😉
幾個女人都好受落呢啲㗎,特別係我老婆畀我玩到標曬水頂唔順,扯住我去扑佢,淫相盡現🤭
家姐第二次都係畀我玩到咁,佢high到爆炸,我諗佢咁大個女都未試過畀男人玩到典床典蓆,先畀個男人插入去屌佢🤣
佢以為自己好淫好玩得,原來我淫過佢玩得過佢🤣😂

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-26 15:44 發表 查看引用來源
勝在有新鮮感😆,佢口技得唔得呀?
呢樣佢真係好得喎,好細心好盡力無論知嘢同袋袋都同你奶齊佢🤭仲幫我奶菊花不過我唔係好受落
其他女人唔會咁做

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:45 發表 查看引用來源

幾個女人都好受落呢啲㗎,特別係我老婆畀我玩到標曬水頂唔順,扯住我去扑佢,淫相盡現🤭
家姐第二次都係畀我玩到咁,佢high到爆炸,我諗佢咁大個女都未試過畀男人玩到典床典蓆,先畀個男人插入去屌佢🤣
佢以為自己好淫好 ...
咁家姐肯定high爆啦!佢會唔會求你屌佢?😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:34 發表 查看引用來源

幾個女人都係大籮柚🤣最結實嗰個係紅顏
後推同埋狗仔紅顏咪好爽😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:42 發表 查看引用來源

我老婆同sp就會叫到拆天,紅顏就會喺度典嗌唔好頂唔順,不過佢叫床呻吟嘅時候反而係鏈住把聲(可能佢怕醜)反而會令你更興奮
三位啲叫床聲都會令男人發哂癲咁插佢地😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:42 發表 查看引用來源

咁佢保守啲,都好正常吖!我都覺得咁樣好正!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:45 發表 查看引用來源

佢以為自己好淫好 ...
師兄遇到哩幾位好嘢。。。真羡慕😭🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆