上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-6 05:06 PM 發表 查看引用來源
駿皇、佳龍同紅衫入哂嚟、六環.就得兩百
就算入晒, 尾場掃地亞嬸多數要加班.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-6 05:15 PM 發表 查看引用來源

就算入晒, 尾場掃地亞嬸多數要加班.
騰龍超影有冇機

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-6 04:43 PM 發表 查看引用來源

同主馬係一哥, 大情人, 雪米糍, 不過其中一位馬主從來未蒲過頭幫老友一哥拉過頭馬, 因這位馬主好喜歡玩古董, 因PK係條花靚仔, 所以佢無嘜興趣.

PK: 太子爺, 你套老西係那兒訂做呀?
如有朝一日小巨人與亞嬸隻高時運同場或同日出就要小心, 有嘜依郁就要搓住碌竹, 如果高時運唔係亞羅上, 會由呢條仆街上都要小心.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-6 05:20 PM 發表 查看引用來源

如有朝一日小巨人與亞嬸隻高時運同場或同日出就要小心, 有嘜依郁就要搓住碌竹, 如果高時運唔係亞羅上, 會由呢條仆街上都要小心.
時運高隻馬健康有問題、兩个月先操一段!有排搞

一提到股壇壞老友, 發覺馬友同股友之分別係濕濕碎, 馬友係馬場輸極都唔好跳樓, 但係股場一舖清袋分分鐘見有. 所以寧做馬友好過做股友, 如果唔大貪的話.

尾場馬克C搵大叔怕佢吾夠熱!分分鐘比把劍斬斷条褲浪!

一提到小巨人, 所以PK搶住要上駕悅, 因為第一場及第二場都有小巨人同枱友出賽.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-6 07:46 PM 發表 查看引用來源
一提到小巨人, 所以PK搶住要上駕悅, 因為第一場及第二場都有小巨人同枱友出賽.
請問第二場係邊隻同枱友?

引用:
原帖由 karpa 於 2017-5-6 09:32 PM 發表 查看引用來源

請問第二場係邊隻同枱友?
係非常堅.

呢位澳洲大哥大未有騎師盤時重以為係前五, 整多一隻高佬陳隻滿貫比佢, 即時騎王前三. 就係肥仔葉同布文無嘜交易, 又點會請得郁呢位大哥大. 有可能同摩加仔兩父子有關.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆