上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.6k

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-26 01:26 AM 發表

你今晚又去左邊呀,家下又做緊咩呀。
都話係屋企:smile_27:  睇神風怪盜貞德:smile_34:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-26 01:45 AM 發表

都話係屋企:smile_27:  睇神風怪盜貞德:smile_34:
漫畫定動漫呀~~~~~

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-26 01:45 AM 發表

why not one piece?

引用:
原帖由 比立斯 於 2007-9-26 01:43 AM 發表
>_<~~~樓主既故事~~值得一睇再睇~~~

仲有........樓主同yoyo姐既感情好似好好咁~~~令人羨慕............:smile_40:
佢成日有事無事走入黎吹水嘛,你多d黎我地都可以好熟架~~~

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-26 01:49 AM 發表

佢成日有事無事走入黎吹水嘛,你多d黎我地都可以好熟架~~~
yup really dont know if she really need go to school

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-9-26 01:48 AM 發表

why not one piece?
我都無睇lu~~~~覺得佢係到拖時間。我睇緊湖忍,死神,結界師,幸運四葉草等

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-26 01:07 AM 發表

去左fd到食飯,吹下水囉。12點返左屋企lu~~~
點解得我同你傾計架。其他人好唔比面喎:smile_38:
hi..1齊傾啦..我都係岩岩番..

引用:
原帖由 pang825 於 2007-9-26 01:51 AM 發表
加油,我由第一集追到e道,你寫得好好!!!!
thz~~~繼續支持,睇到最後!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 權子`~! 於 2007-9-26 01:52 AM 發表

hi..1齊傾啦..我都係岩岩番..
衣家先返,遲唔遲d呀~~你係其中一個長期讀者黎架嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆