上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

引用:
原帖由 lala1228 於 2008-10-22 08:48 PM 發表 查看引用來源

第1次同你傾計呀
我久仰你的大名, 可惜未有緣見到你。:023:

引用:
原帖由 野O仔 於 2008-10-22 09:02 PM 發表 查看引用來源

我久仰你的大名, 可惜未有緣見到你。:023:
唔係呀聽過我個名
好驚呀!邊個講啊!:029:

引用:
原帖由 lala1228 於 2008-10-22 09:10 PM 發表 查看引用來源

唔係呀聽過我個名
好驚呀!邊個講啊!:029:
tamama~ 你問下james~ 不用怕 boo~ 我係大哥哥, 5蝦小可愛 lala :096:

引用:
原帖由 野O仔 於 2008-10-22 09:13 PM 發表 查看引用來源

tamama~ 你問下james~ 不用怕 boo~ 我係大哥哥, 5蝦小可愛 lala :096:
哦!
原來係咁既嚇得我呀!
多謝你叫我小可愛呀

引用:
原帖由 lala1228 於 2008-10-22 09:20 PM 發表 查看引用來源

哦!
原來係咁既嚇得我呀!
多謝你叫我小可愛呀
雖然, 我未能真正認識你, 不過, 在網上都可以傾。不見的, 亦不代表什麼。但係, 你如果認到我, 你不妨在街上同我打招呼

每一位女性, 在我眼中一定有可愛的地方, 你是小可愛!理所當然 :027:

引用:
原帖由 野O仔 於 2008-10-22 09:31 PM 發表 查看引用來源

雖然, 我未能真正認識你, 不過, 在網上都可以傾。不見的, 亦不代表什麼。但係, 你如果認到我, 你不妨在街上同我打招呼

每一位女性, 在我眼中一定有可愛的地方, 你是小可愛!理所當然 :027:
一定一定!
我一定會同你打招呼!

引用:
原帖由 lala1228 於 2008-10-22 09:37 PM 發表 查看引用來源

一定一定!
我一定會同你打招呼!
多謝!你好乖上網推POST, 又同我傾計。KURURU 玩失蹤 :071:

引用:
原帖由 野O仔 於 2008-10-22 09:43 PM 發表 查看引用來源

多謝!你好乖上網推POST, 又同我傾計。KURURU 玩失蹤 :071:
唔好咁客氣啦!
何況我都有一段時間冇上黎喇!
係時候要同大家傾下計先得架ma~
如果唔係我會out架!:096:

引用:
原帖由 lala1228 於 2008-10-22 09:45 PM 發表 查看引用來源

唔好咁客氣啦!
何況我都有一段時間冇上黎喇!
係時候要同大家傾下計先得架ma~
如果唔係我會out架!:096:
OUT & IN 都係一種緣份!你見我OUT出, 你亦IN了。

心中一句:明天, 會放晴了。:135: :130:

引用:
原帖由 野O仔 於 2008-10-22 09:55 PM 發表 查看引用來源

OUT & IN 都係一種緣份!你見我OUT出, 你亦IN了。

心中一句:明天, 會放晴了。:135: :130:  
你都講得幾岩!:082:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆