上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 01:25 PM 發表

min charge:098:
我跟你架la......你公司d律師大狀客等等  有冇馬料收.....and 他們賭得大嗎..........點解唔溝番個律師仔呀

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 01:27 PM 發表

agree後者 前者食得多會生chong 所以小食:071:
how old are u?   beauty

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-13 01:28 PM 發表

我跟你架la......你公司d律師大狀客等等  有冇馬料收.....and 他們賭得大嗎..........點解唔溝番個律師仔呀
唔係掛 你跟我 :044: 我邊有你咁叻呀 唔好玩啦 仲有 我唔識賭馬 所以唔知佢地有冇買馬呀 我又唔係靚 點溝呀:096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-13 01:29 PM 發表

how old are u?   beauty
secret:096: :097: :096: :097: :096: :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 01:31 PM 發表

唔係掛 你跟我 :044: 我邊有你咁叻呀 唔好玩啦 仲有 我唔識賭馬 所以唔知佢地有冇買馬呀 我又唔係靚 點溝呀:096:
把口叻未得law.....况且有幾多律師真係靚仔

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 01:33 PM 發表

secret:096: :097: :096: :097: :096: :097:
cool  ........  forget it

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-13 01:34 PM 發表

把口叻未得law.....况且有幾多律師真係靚仔
把口叻 ? 點先算叻先 :096:

呢幾日心情好似妳地女仔咁....大姨媽到:025:

640513-MAY-2008
13:37
讓球星期二 1 布里斯托城 (主) 對 水晶宮 (客)
主 [0] @ 1.84 $
:098: :098: :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-13 01:36 PM 發表

把口叻 ? 點先算叻先 :096:
依家d女仔吹得兩嘴已經算架la...唔同以前了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆