上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:11 PM 發表
第2場最難賭..但自己又爛玩(爛賭),買小小冷野玩下算..:026:

8,9,10,11     4隻冷野點買好呢...:028:
你唔係好有信心隻8架咩...你追開....就8膽囉...

都係買番自己追開既馬 W/P 10蚊  8,11 ,QP 8,9,10,11 .Q都唔敢買...:027:
真係信心唔大..:030:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:12 PM 發表

你唔係好有信心隻8架咩...你追開....就8膽囉...
一定會追番隻8 ,岩今日跑法,應該利追..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:13 PM 發表
都係買番自己追開既馬 W/P 10蚊  8,11 ,QP 8,9,10,11 .Q都唔敢買...:027:
真係信心唔大..:030:
好亂:028: :030: 睇馬算

吳定強竟然Q都食埋..好野,又估錯...:032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:17 PM 發表
吳定強竟然Q都食埋..好野,又估錯...:032:
柏寶鬥韋達...1-1...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:18 PM 發表

跟住唔買佢2個囉..等人追佢地算..:026:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 01:18 PM 發表

今日好"吾正常":071:
後面果d咪玩野呀:030:

隻2 win 唔到 :046:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:19 PM 發表

跟住唔買佢2個囉..等人追佢地算..:026:
哈哈...aa覺唔覺同星期3個模式...有d...:096:

又係第一場柏寶...第2場韋達...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆