上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.9k

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-11-3 02:07 PM 發表 查看引用來源
有冇師兄試過#69。好似係越南人
百份百中國人,上路閃避,中路6 但機場,下路5,服務可以但60 分鐘完場

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-3 07:29 PM 發表 查看引用來源

百份百中國人,上路閃避,中路6 但機場,下路5,服務可以但60 分鐘完場
咩話60分鐘?唔係90分鐘咩,呢d女做壞規矩,咪比佢走,要佢按夠90先走,一係屌柒個部長

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-3 07:29 PM 發表 查看引用來源

個樣睇落麻麻地。

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-3 07:51 PM 發表 查看引用來源

咩話60分鐘?唔係90分鐘咩,呢d女做壞規矩,咪比佢走,要佢按夠90先走,一係屌柒個部長
咁都做晒佢要做既野,係我放佢走既,又唔一定係佢既錯

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-10-30 10:00 PM 發表 查看引用來源

如果老師是#62。這個場的基本指數會變064。哈哈哈!謝謝7叔回答。唔怪得每次和#62上鐘都問我新技師服務好不好。
每次和#62上鐘 ??  many times ? so good ? :smile_o10:

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-1 12:10 PM 發表 查看引用來源
之前爆指師兄推介#3,#22,#36,#62。我就跟了3機。#22 指數666。#36 指數364。#62 指數064。哈哈哈。最近爆指兄又有3推介,#9,#56 #80轉場去YJ.有機會再去跟機,看看有沒有勁爆指數。
22  is not in CS's list these two days.

95有無人試過?無波有腳

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-11-2 01:30 PM 發表 查看引用來源
#100係咪上咗岸定轉咗塲?
應該有人私有了

二拾指數極低

上不親
中不可以玩Lin
下不可摸

大堂見過,如果你見到真人,輪牌一定彈,點都想辨法弾,或者一入房熄曬燈上鈡可能冇事
引用:
原帖由 Ar_wiL 於 2017-11-3 10:02 PM 發表 查看引用來源
95有無人試過?無波有腳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆