上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.0k

由頭睇到尾,師姐好吸引,睇到我硬晒

咁濕,好想要呀:smile_o01:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-20 07:22 AM 發表 查看引用來源
今朝一大早就被老公打來嘅長途電話嘈醒咗衰佬明知我仲瞓緊覺都仲要打來嘈醒人哋 :smile_o02:

本來想 #X%Y--z%* 鬧死個衰佬架,但係原來佢心情唔好想打來聽下我把聲,仲話掛住人哋咁話喎. ...
我都好想摸啦:smile_47:

香香啲汁好清甜……真系想用條脷由下乃上去……乃到香香話……好舒服呀……快啲……好想要……呀……比我呀……我要你快啲入黎……呀……呀……好漲……好頂……呀……好正……呀……

大把人想幫你解決你嘅需要,放開d,比人睇多d,再濕d,又再比人睇多d^^

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-16 05:10 AM 發表 查看引用來源
又到了夜深時分 慣咗夜瞓嘅我又再一次望住電話眼光光. 老公今晚喝多了,醉了. 喺我隔離瞓到好霖,事關今晚陪咗佢去佢個朋友屋企食晚飯....

晚飯過後我哋坐喺朋友大廳嘅 ...
真係好誘人...很美

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-20 07:22 AM 發表 查看引用來源
今朝一大早就被老公打來嘅長途電話嘈醒咗衰佬明知我仲瞓緊覺都仲要打來嘈醒人哋 :smile_o02:

本來想 #X%Y--z%* 鬧死個衰佬架,但係原來佢心情唔好想打來聽下我把聲,仲話掛住人哋咁話喎. ...
我都好想攬住妳...錫妳....撫摸.... 嗯.... 摸去落... 錫我...摸落D... 大力D....嗯...

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-15 09:27 AM 發表 查看引用來源
作晚同一位網友傾計時提到游水同bikini呢個topic.... 同屋企人食完晚飯之後返到屋企時間尚早...心血來潮想落去屋企樓下clubhouse個泳池到游下水...畢竟般咗來新屋咁耐都未用過個泳池,於是就膽粗粗帶咗套 ...
正呀

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-15 09:27 AM 發表 查看引用來源
作晚同一位網友傾計時提到游水同bikini呢個topic.... 同屋企人食完晚飯之後返到屋企時間尚早...心血來潮想落去屋企樓下clubhouse個泳池到游下水...畢竟般咗來新屋咁耐都未用過個泳池,於是就膽粗粗帶咗套 ...
正呀

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-7-11 04:50 PM 發表 查看引用來源
啱啱個週末老公帶咗我周圍去飲飲食食 感覺上好似覺得自己肥咗 ~_~

搞到好paranoid所以啱啱自己落咗樓下跑咗一個鐘頭步 再做咗四set planks. 做完咁多運動 ...
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆