上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.9k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-5-23 10:03 PM 發表 查看引用來源

當時,你有你的市場…如果不是…你老公也不溝你做靚太…你要明白…男人及靚女的眼睛很犀利…尤其是及的細細位;扣小粒鈕個D位,特别醒,係男人就會知道;😨
其實果粒鈕係一開始我老公要求我扣少粒,佢話女人咁先好睇,但又成日笑我喺公司俾人𥄫,其實波la都見唔到因為冇波,所以我覺得真係無乜所謂

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-23 10:16 PM 發表 查看引用來源

其實果粒鈕係一開始我老公要求我扣少粒,佢話女人咁先好睇,但又成日笑我喺公司俾人𥄫,其實波la都見唔到因為冇波,所以我覺得真係無乜所謂
但男人在你後面高角度望下去成條乳溝一看清楚…中波路的靚女,他們看見例扯祺…靚太現在大波過做女時???

你做了靚太人妻身材更美艶

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-5-23 11:57 PM 發表 查看引用來源

但男人在你後面高角度望下去成條乳溝一看清楚…中波路的靚女,他們看見例扯祺…靚太現在大波過做女時???
依家肥咗所以升咗cup,但又唔係比人睇晒,比你睇到都有bra 啦,真係唔明?

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-24 10:37 AM 發表 查看引用來源

依家肥咗所以升咗cup,但又唔係比人睇晒,比你睇到都有bra 啦,真係唔明?
阿嫂咪引人幻想啦,你工作時痕又出唔到火,今晩你老公慘乾了

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-24 10:37 AM 發表 查看引用來源

就是這個觀點啦…男人及靚女或人妻…只見BRA…他腦中有很多幻想,
只求及一及😙。來完M未呀?

引用:

升左CuP是好事

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-5-24 12:39 PM 發表 查看引用來源

就是這個觀點啦…男人及靚女或人妻…只見BRA…他腦中有很多幻想,
只求及一及😙。來完M未呀?
完咗啦!老公餓咗幾日但我早兩日都吹得佢好爽

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-24 01:52 PM 發表 查看引用來源

完咗啦!老公餓咗幾日但我早兩日都吹得佢好爽
靓太自己依家想玩咩先…前幾天的含J相好有FEEL好有動感😘你都未有爽爽,
痕嘛🍄🍄🍄扯LIN祺未😗😗😗啜啜

靚太的性幻想有冇同老公討論¥😆😋😋😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆