上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  91.0k

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-9 11:22 AM 發表 查看引用來源

我現時既情人佢真係會買手信俾我,而我去親邊度旅行都會寄postcard 去佢公司,其實買咩唔緊要,我覺得有心去做先係最緊要。
可惜我都唔知幾耐先去一次旅行:smile_39:

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-1-9 01:22 AM 發表 查看引用來源

曾經聽過一個故事,女主角要求男朋友每次出差時,也要買份手信回來送給她。第一個反應可能會覺得女主角好貪心,為她冠上港女之名。其實對她來說,什麼手信也不重要,亦不在乎禮物的價值。她只是希望男朋友在途中 ...
外人睇咪係囉,最緊要對唔係咁諗就得啦

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-9 11:22 AM 發表 查看引用來源

我現時既情人佢真係會買手信俾我,而我去親邊度旅行都會寄postcard 去佢公司,其實買咩唔緊要,我覺得有心去做先係最緊要。
嘩!有情有慾又有心思嘅情人,好幸福呵!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-1-9 12:21 PM 發表 查看引用來源

你都得架

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-1-9 12:21 PM 發表 查看引用來源

何止,佢生日既時候我問過佢,會唔會想要d 新奇刺激既野,i mean in bed, 佢只係答我佢而家已經好滿足.....嘩.....絕左種既男人啊!

引用:
原帖由 anthonychan 於 2017-1-9 08:48 AM 發表 查看引用來源

I know what u mean
Not difficult to understand

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-9 01:04 PM 發表 查看引用來源

何止,佢生日既時候我問過佢,會唔會想要d 新奇刺激既野,i mean in bed, 佢只係答我佢而家已經好滿足.....嘩.....絕左種既男人啊!
嘩哈哈!師姊有乜野新奇刺激既野?快d 過兩招來,等我同老公今晚試吓!

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-7 03:27 PM 發表 查看引用來源
*** 我的秘密情人 最終篇之一***

終於寫到我想寫既最後一位,我keep 左幾年秘密情人 -- Mr F

點解可以keep 到好幾年其實我都唔知,但最重要既係佢一如以往地sweet, 佢無論去到邊做緊咩都會msg 我,佢想起我先會 ...
軟again

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-9 12:40 AM 發表 查看引用來源

酒店始終都貴d...如果stay 半日都仲可以,但兩三個鐘會變得好唔抵,不過個男人覺得值得咪得囉...呵呵呵呵
我book幾晚俾你又點話:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-1-9 01:15 PM 發表 查看引用來源

嘩哈哈!師姊有乜野新奇刺激既野?快d 過兩招來,等我同老公今晚試吓!
haha 其實同佢都係好傳統既, 無乜特別野同佢玩過, 佢又無要求....
咁咪趁佢生日打算自動獻身, 點知佢唔需要... :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆