上一頁下一頁
發新話題

淫娃既日常 p.3,17,33 微更 相p.1,7,14 一次意外?p.43,45 食雪條p.52 聲明p.53

收藏  |  訂閱
800  76.2k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-8-21 07:53 PM 發表 查看引用來源
近四次奧運,20年了,無記大量播中國隊,冇咩其它國家的運動員訪問。
我愛馬術就不到時間看,唔知無記有無播放?
唔好意思~我未夠20
以前播中國隊,唔會反感,亦會睇,而且港隊既都會播,唔似而家淨係播中國隊
一離開左香港就睇唔到無記,所以我唔知丫,但上網應該有片
我淨係知荷蘭個女騎手,因為自己隻馬唔舒服,所以放棄左比賽

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 07:59 PM 發表 查看引用來源

唔好意思~我未夠20
以前播中國隊,唔會反感,亦會睇,而且港隊既都會播,唔似而家淨係播中國隊
一離開左香港就睇唔到無記,所以我唔知丫,但上網應該有片
我淨係知荷蘭個女騎手,因為自己隻馬唔舒服,所以放棄左 ...
冇記錯你在uk.讀書?
睇別的劇習,忘記hk 的事而,你會學多D嘢

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-8-21 08:16 PM 發表 查看引用來源
冇記錯你在uk.讀書?
睇別的劇習,忘記hk 的事而,你會學多D嘢
我無講過我係邊讀書wo
我而家咩都唔諗,盡力做自己可以做既事,問心無愧就得

入一入嚟先

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 18:41 發表 查看引用來源

知易行難
我會做運動就唔洗咁
返hk 同大少一齊運動laa xd

引用:
原帖由 S_BALL 於 2016-8-21 11:43 PM 發表 查看引用來源
返hk 同大少一齊運動laa xd
佢睬我都傻

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-22 01:25 PM 發表 查看引用來源

佢睬我都傻
咁都唔肯

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-8-22 11:50 PM 發表 查看引用來源
咁都唔肯
習慣就好
佢忙,所以要佢抽時間陪我做運動好難
我都唔想佢返完工,返完學,攰到爆,再陪我做運動

最近搞分組功課,搞到又攰又勁嬲,完全無做個人個Part功課
睇黎今晚都係捱眼訓畫哂d圖先訓,邊個願意陪我?
開工前都係夾好頭髮,上樓沖杯熱朱古力飲提下醒
大少話女人好易俾人激到好多魚尾紋,叫我俾人哄下,唔好咁苦瓜乾,委屈自己

睇尼有排做, 要飲返杯RED BULL補充返D精力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆