上一頁下一頁
發新話題

Thanks all.

收藏  |  訂閱
1.4k  138.2k

最好影啲係巴士地鐵之類既露出相

引用:
原帖由 J-風車 於 2016-2-9 01:42 PM 發表 查看引用來源
最好影啲係巴士地鐵之類既露出相

呢樣野  師姐唔介意嘅一齊影丫 可以互相睇水 hehe

請問係咪仲有張4號相?期待中。

引用:
原帖由 IMNumber4 於 2016-2-9 14:04 發表 查看引用來源
請問係咪仲有張4號相?期待中。

Keep住睇, 密切留意吧

引用:
原帖由 天空之鏡 於 2016-2-9 02:29 AM 發表 查看引用來源

thx......我唔係成日黎呢度, 一日就增長左咁多頁~真係好勁!!
:smile_o10:ching們捧場姐~

引用:
原帖由 veryok 於 2016-2-9 03:18 AM 發表 查看引用來源
最後一張, 個乳房個形好靚, 唔似吊鐘, 好緊緻, 半圓形 , 好美。

臀部繞起, 如果做狗仔式, 一流。

因為皮膚好滑, 無手楂住條腰, 然後再進入, 一定銷魂蝕骨, 真係好似婉晴咁講, 想放下千軍萬馬在你育孕生命的地方 ...
:smile_o10::smile_o10:識貨wor:smile_o01:
自覺應該都唔算係吊鐘掛XD

嘻嘻男友都中意用狗仔式狂插我:smile_o13:

引用:
原帖由 不要問名字 於 2016-2-9 04:18 AM 發表 查看引用來源

師兄好似打錯字wo 係呢個惋
不過我信師姐佢既心胸 同佢個胸一樣咁廣闊 唔會嬲既(我估)
:smile_o10:呢D小事黎ge姐~~~~

引用:
原帖由 野涼 於 2016-2-9 05:49 AM 發表 查看引用來源
睇你啲相你一定係個好識引男人既小淫娃
平時個樣斯斯文文無人睇得出你入邊原來係咁淫XD

:smile_o01:沒錯
不過現實中中意淨系引男友:smile_o05:
望住佢為我死為我亡特別興奮:smile_o13:

引用:
原帖由 tommylam2004 於 2016-2-9 08:36 AM 發表 查看引用來源
晴晴有冇試過其他野戰SHARE?樓梯殘廁更衣?

相方面鍾意後入,個BRA 甩下甩下咁FEEL,好淫>
:smile_o05:殘廁 都試過,得閒再分享啦~~:smile_o13:

下午好~~~~~~趕唔到聽你錄音, 仲會出下集嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆