上一頁下一頁
發新話題

((重整相片#1215)) D妹與香討師兄巧合的遇上

收藏  |  訂閱
1.6k  120.8k

入:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2015-10-6 09:59 PM 發表 查看引用來源
仲未更新架,波波??

bcm  妳又幾時有野睇呀  HAHA  :smile_o01:

等更新.

好努力打緊,而家沖涼先!
陣間敷住mask打埋就出得!
相都ready喇!

引用:
原帖由 miss36D 於 2015-10-6 10:43 PM 發表 查看引用來源
相都ready喇!

BB  我幫妳洗白白丫  :smile_o01:

引用:
原帖由 miss36D 於 2015-10-6 10:43 PM 發表 查看引用來源
相都ready喇!

等你

個mask 綁架左 D姐走

我深信鐘意咁樣屌咀仔既人一定鐘意深喉,男神點會例外:smile_40:
佢一定會鐘意睇到我比佢屌到反胃,屌到淚汪汪:smile_24: 一定係咁!
頭先提到佢抽返碌J出黎比我抖啖氣,真係得一啖!
我只不過係抖左一大啖氣,佢就塞我個咀 耶,你真係心急:smile_47:
佢開頭無好快就隊到最入,反而係淺屌幾下……
當時佢騎左上我身上面,一隻手禁住床頭,一手摸住我個頭,碌J係我個咀(haha 呢句好似廢廢地)
我望住佢個樣,佢又望住我,我不自禁笑笑口同眼眨眨
但我真係覺得好奇怪!點解唔深喉?我無理由估錯!!

原來佢係想教我點抖氣,用個鼻抖氣,其實真係好難!:smile_13:
喉嚨塞到滿滿,口水都吞唔到,點用鼻抖丫?!
男神,你親身試下呀……:smile_30: :smile_30:
佢唔我掂唔掂,我老鼠都話掂啦:smile_47: 我都心急!
佢開始大大力屌,屌得好入,一下一下插到好入,
仲禁住張床借力塞入去,好入好入,屌到我推開佢,反胃兼流眼水:smile_24:

我偷昅佢個樣,有人超得戚囉!!不過我見佢一臉滿足,忍唔住笑了一笑
佢見我笑,又塞我個咀haha  :smile_14:
佢望住我,摸住我塊面,手指輕輕抹去我眼角既淚水……
我徹底被融化了……我放鬆曬成個人,合埋眼比佢一下一下抽插
原來放鬆左,就識抖氣,就識無顧忌地享受比佢屌咀:smile_o05:

成晚咳同流眼水N次,有一次佢轉左姿勢,好似69咁
咁樣非常深喉!!佢一下一下插我個咀,我又手多多……:smile_30:
話說男神二粒lin lin 敏感到不得了:smile_40: 試過我用利仔lam同輕咬……佢雪雪聲兼呻吟架!
我當然想佢爽到底,個咀一路服侍佢,對手一路掃lin lin....
佢爽到hi hi ,抽左碌J出黎,伏左我身上,pat pat 對住我……
我唔知佢朵菊係咪禁地,我用條利係佢菊花邊lam lam 下試下水溫:smile_47:
咦……佢呻吟!!去馬!!獨龍鑽!!:smile_o13: :smile_o13:

我先用利用lam個花花四邊,然後蜻蜓點水般刺激住佢個花芯
而手手都唔鬆懈,一手套弄住JJ,一手掃lin lin !
男神爽到縮開左,訓左係床   我就係咁笑,然後伏係佢膊頭

佢突然話“:smile_39:癡撚線!!”我比佢嚇一嚇,唔通唔鐘意鑽?!:smile_13:
佢話“我心跳得好快……好刺激……癡撚線……”
我話我唔識架……我亂咁含亂咁lam……:smile_43:
佢話我係含撚世界級水準話係喉奧式吹奏……:smile_35:
(是咁的,我都唔知咩係喉奧式吹奏,上網search話係口技最高極致)

還有結局,還有感受分享,下回揭曉,射射!:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

送比大家……

我諗放二張相中間實睇到我pm全爆了我唔睇pm架
唔好問我邊度識男神:smile_55:唔好同我爭:smile_29::smile_03:

引用:
原帖由 miss36D 於 2015-10-7 01:16 AM 發表 查看引用來源
我深信鐘意咁樣屌咀仔既人一定鐘意深喉,男神點會例外:smile_40:
佢一定會鐘意睇到我比佢屌到反胃,屌到淚汪汪:smile_24: 一定係咁!
我只不過係抖左一大啖氣,佢 ...
搶左第一先睇:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 miss36D 於 2015-10-7 01:16 AM 發表 查看引用來源
我只不過係抖左一大啖氣,佢 ...
總算等到你了 多謝你的誠意分享 男神真好遇到你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆