上一頁下一頁
發新話題

呀Sir,我特登留翻塊處女膜比你架(有相)

收藏  |  訂閱
747  199.8k

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-29 11:36 PM 發表 查看引用來源

你攪到我好想知道你個story :smile_29:
我有好多好多故事,過去咁多年不斷係好多唔同的男人到想得到一d嘢,到頭來咩都輸晒坐係地下喊,dream men 先係我面前出現左...令我明白左好多嘢...

點都唔夠你個個好睇,屋企太嚴,所以無pool side party , no night out ...never..

引用:
原帖由 minnamo 於 2013-7-29 11:41 PM 發表 查看引用來源

我有好多好多故事,過去咁多年不斷係好多唔同的男人到想得到一d嘢,到頭來咩都輸晒坐係地下喊,dream men 先係我面前出現左...令我明白左好多嘢...

點都唔夠你個個好睇,屋企太嚴,所以無pool side ...
點會呀 我依d玩玩下
好想睇依種有味道既人生故事:smile_52:

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-29 06:43 PM 發表 查看引用來源

我中一,中四比人杯:smile_27:
做咩個個都俾人杯><
(我都有份)

引用:
原帖由 _ANNIE_ 於 2013-7-29 11:51 PM 發表 查看引用來源做咩個個都俾人杯><(我都有份)
你又因咩事呀:smile_41:

回覆 255# 的帖子

Now watching @ Part II .... see you there....

睇左你新post,睇埋你舊ost先

一口氣追曬. 忍唔住登入留言, 好日都唔LOG ON.
ANYWAY KEET IT UP. 等緊你寫下個故事. 我知要將發生左既事打出來好難, 因為我半年前斬諗過出POST 最後放棄左.
BTW 睇黎你UNI 應該讀PHYCHO 我有無估錯呢

引用:
原帖由 Fabregass 於 2013-8-1 01:01 AM 發表 查看引用來源
一口氣追曬. 忍唔住登入留言, 好日都唔LOG ON.
ANYWAY KEET IT UP. 等緊你寫下個故事. 我知要將發生左既事打出來好難, 因為我半年前斬諗過出POST 最後放棄左.
BTW 睇黎你UNI 應該讀PHYCHO 我有無估錯呢:loveline ...
我下個故事出左喇Lol
叫 因為十八 所以荒唐
多謝特等入黎留言支持呀
唔掙在去留個言丫:smile_52:
btw 你估錯左

Very good. Support

最後一個留言就等我來啦:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆