上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.4k

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-22 06:01 PM 發表 查看引用來源我都想,明天去登高,正所謂重陽節登高山,清新開朗.
咁快啲去啦!

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-22 06:01 PM 發表 查看引用來源

我都想,
明天去登高,正所謂重陽節登高山,清新開朗.
順便祈求有性福吧

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-22 18:01 發表 查看引用來源我都想,明天去登高,正所謂重陽節登高山,清新開朗.
好啦,同老婆拍拖登高,咁有情趣。。。咁你日頭去完,夜晚再揾d新性趣啦!:smile_40:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-12 04:02 PM 發表 查看引用來源
我一直在引版睇了大家的文章都有好一段日子,自覺非常精彩,可能有的是假,雖然是假,但也很引人,
今日本人亦想講講我的故事,是一個不節不扣的真實故事,希望把我多年來的心結解開.

我先介紹背景,我是一個結了婚的中年 ...
佢去偷食?

Understand, but a lot of friends are looking forward to the next part.

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-13 10:54 AM 發表 查看引用來源
我冇同佢灘牌,就當甚麼都唔知,甚麼都沒有發生過,我唔想冇左個家,

但又唔可以同朋友,屋企人講呢的家事,我感到很無奈,嘆息,失落,無助.我真係想知那個男人是誰,有可能係佢上司?

後來一個晚上,夜蘭人靜,我一個人 ...
引版肉容,原來性可以是這樣,可以玩3p,4p,可以在網上識SP,可以交換老婆,搞人老公老婆.咁筍?

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-16 05:43 PM 發表 查看引用來源
A小姐亦有建議我去找婚姻輔導,試下用輔導方法去解決我地之間的問題,但我沒有做到,
總覺得這些輔導沒有實際作用.
A小姐有個很親密的男朋友,不過男朋友經常要往返國內工作,沒有太多空閒時間倍她,
有時她都會感覺苦悶 ...
起晒水水?:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-17 04:15 PM 發表 查看引用來源
上次講到就由那個email 開始我地就變了好像一對情侶,說話很大膽,經常思想上同佢做了愛一樣.

其實我性知識貧乏,因為我由始至終都是同太太交合,沒有別的女性接觸,女性的感覺永遠只得從太太身上獲得,

就算太太得不 ...
用電震圜!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-18 10:55 AM 發表 查看引用來源

我嘅性慾指數主要分開左兩個層次: m前m後和飲酒前同飲酒後

(1) m前飲酒前:7分
(2)m前飲酒後:8分
(3)m後飲酒前:9分
(4)m後飲酒後:10分

以上性慾指數只供參考:loveline ...
好多女人 M前同M後,都有性需要喇!真係唔屌唔 c 服呀。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2012-10-22 07:54 PM 發表 查看引用來源
引版肉容,原來性可以是這樣,可以玩3p,4p,可以在網上識SP,可以交換老婆,搞人老公老婆.咁筍?
人的陰暗面出哂黎,原來可以咁不可思議

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆