上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.2k

引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-1-31 01:24 PM 發表 查看引用來源
你個題外話唔包括我掛:smile_42:
我唔係架,唔同小松月爭:smile_30::smile_30:

hahaha..
都係講下笑

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-31 02:03 PM 發表 查看引用來源
係我既文字吸引~

係好痛,但又等左好耐,好矛盾
嗯..我見親我ex都係咁:smile_19:
好明白

如果我地可以選擇只記得最開心的回憶就好啦...

不過有時會想,不經一事,何長一智
引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-31 01:54 PM 發表 查看引用來源
多謝支持先!

對我黎講,無必要delete 左過去,每一點每一滴都會豐富我既人生,當然係好痛苦既時間好想有部洗腦機,一下就想delete左佢,但當件事過左,相信都會令自己有d成長, 我自己係咁諗.

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-31 02:16 PM 發表 查看引用來源
妳get 錯佢既意思唔緊要, 問題係你對佢有無意思..有既話就要制做多d 機會, 將你變成佢既傻佬.
完全同意!
如果你真係鍾意一個人,請你講俾佢知!

一講起呢d野,就諗起星爺套西遊記

唐 三 藏 : " 做 咩 呀 ? 你 愛 呀 ? 你 愛 要 出 聲 先 得 o架 , 你 愛 我 比 你 ,你 唔 愛 我 當 然 唔 會 比 你 啦 ! 無 理 由 你 話 愛 我 唔 比 你 , 你 唔 愛 我比 你 o架 嘛 ! 大 家 講 道 理 丫 嘛 ! "

至 尊 寶 情 深 演 繹 : " 曾 經 有 一 份 至 真 o既 愛 情 擺 響 我 面 前 ,但 係 我 冇 去 珍 惜 , 到 冇 o左 o既 時 候 先 至 後 悔 莫 及 , 塵 世 間最 痛 苦 莫 過 於 此... 如 果 個 天 可 以 俾 機 會 我 番 轉 頭 o既 話 ,我 會 同 個 女 仔 講 我 愛 佢 , 如 果 係 都 要 響 呢 份 愛 加 上 一 個 期 限 ,我 希 望 係 一 萬 年... "

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-31 02:02 PM 發表 查看引用來源
係, 其實我都無諗過係果度會見到t, 來得好突然, 但又要控制自己既情緒唔想令公公知,真係有缺氧既感覺, 我打返出黎,都好沉重.

http://www.youtube.com/watch?v=hxGIQnjvtlE

再度重遇你
今天再碰到 我好比初相 ...
我反而諗起另一首:

譚詠麟 - 忘不了您  
誰令我心中痴痴的醉
在我身邊 每天為我灑滴滴眼淚
讓我的每一天 也是晴天
懷著滿腔熱誠 藏在我心裡

如何喜歡你 如何結識你
我似是一一的淡忘 唯獨情深一片
誰與我終生依戀 誰給我真心不變
只要我一息尚存 我也忘不了你

誰共我此生 真心相獻
在我身邊 每天為我憂日夜掛念
讓我的這一生 有著明天
懷著滿腔熱情 來讓我溫暖

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-31 01:06 PM 發表 查看引用來源

我買六合彩最叻個次都係中幾千蚊,唔會咁好彩係第一個能,第二個可能都可能無。

多數係第三個可能係自己諗多左。
係嫁!通常d「以為唔係」先中嘛!:smile_o10:

呢2首歌出賣左我地既年紀 :smile_o13::smile_o13::smile_o13:
引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-1-31 14:42 發表 查看引用來源

我反而諗起另一首:

譚詠麟 - 忘不了您  
誰令我心中痴痴的醉
在我身邊 每天為我灑滴滴眼淚
讓我的每一天 也是晴天
懷著滿腔熱誠 藏在我心裡

如何喜歡你 如何結識你
我似是一一的淡忘 唯獨情深一片
...

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-31 02:54 PM 發表 查看引用來源
呢2首歌出賣左我地既年紀 :smile_o13::smile_o13::smile_o13:

未必既.......都未出陳百強:smile_30:

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-31 02:08 PM 發表 查看引用來源
ching/c姐/c妹都有類似既經歷 ?

都係架, 小弟而家同你當年差唔多.
身邊總不停有離離合合, 叫做愛過的只有一位, 有feel的卻有無數
最後總會因為有d 意外大家要分開

引用:
原帖由 PostitCY 於 31-1-2012 01:45 PM 發表 查看引用來源
大家其實只係比我既文字吸引...唔係我吸引..
你既文真係好吸引,真人我就唔知啦,不過 ching 你可以係街度都吸引到咁多女子都唔會差得去邊啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆