上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

引用:
原帖由 bitbit33 於 2006-6-18 09:31 PM 發表

唔好話你,我都岩呀..但呢條女都唔預我一份 ,唔好話一份,叫佢add返我都唔理...........
你用女仔QQadd下佢

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2006-6-18 09:32 PM 發表

你用女仔QQadd下佢
唔......................................................

引用:
原帖由 bitbit33 於 2006-6-18 09:38 PM 發表

唔玩呢o的..........
對佢我已經死心了
無辨法啦

引用:
原帖由 bitbit33 於 2006-6-18 09:18 PM 發表

有無人係qq識呢條女,有人比左佢qq號碼我,但呢條女點add佢都唔回我,真寸....
--------------------------------------------------------------------------------
好正wor~~我都想要

引用:
原帖由 bitbit33 於 2006-6-18 09:18 PM 發表

有無人係qq識呢條女,有人比左佢qq號碼我,但呢條女點add佢都唔回我,真寸....
食指大動動動動動動動動.

我係新人
請問點解我search人嘅時候成日話"server唔得"??
可以點搞呢?

我找來找去都找不到女女!
又無人add我
可唔可以幫吓我呀

引用:
原帖由 bitbit33 於 2006-6-18 21:09 發表
我今日搵到個幼兒教師 ,個樣都ok,本來以為同文化界無咩好傾,但呢件好似幾好傾...佢返到宿舍仲係咁發短訊比我,而我又係咁回佢...真奇怪:ps我今日勁累
看來師兄妳就有得吃了~~~~

兩位新人其實妳地兩位的問題我成日答嫁啦
新人咩就只有亂加狂加20個一定有一個會理妳,而且我地香港人本身就好吃香,
所以一定要寫自己係香港人,其次妳地可以在搜尋那用高級搜尋選擇地方來溝,新人就係要亂試下先知道點玩下去嫁,等妳上線時間多左就會多女女加嫁啦
我通常在晚上都有好多女女加我的,早上就少d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆