上一頁下一頁
發新話題

實況性愛(不定時更新)更新在2,3,19,43,49,89,114,134之口爆

收藏  |  訂閱
2.5k  128.7k

引用:
原帖由 goalyan 於 2011-8-25 03:58 PM 發表 查看引用來源
叉足電!
今晚又砌通宵?
勁!

未啊,仲係好眼瞓。

尋晚真係睇住波開波!
仲要一場完左又另外一場!
講嚟聽吓哎!

引用:
原帖由 goalyan 於 2011-8-25 04:06 PM 發表 查看引用來源
尋晚真係睇住波開波!
仲要一場完左又另外一場!
講嚟聽吓哎!

瞓醒先la,仲好累。

即係又估中啦!
一晚踢幾場波!
係累啲嘅!
你贏定佢輸呀?
好好再訓吓先啦!

昨晚個死佬沖完涼就好乖咁坐在sofa看电视,咁我就沒理他,自己打神來也。打得累又肚餓就出廳拖個死佬入房喂我,点知原來個死佬在睇波,死到唔肯关机入房。咁我为咗有野食,我拿出兩個比足球更美的波來引誘。个死佬居然不为所動。(自信心大受打擊:') )無法la, 由他看吧。个死佬見我黑面也不好意思,立即拖我过去伏係佢大比上睡要我陪他。我点会比他看得咁过癮,手慢慢移近我最爱的棒棒,摸摸下由細細技,变咗大大枝 。之後再用臉貼近摩擦,弄得他右手不其然申入我衣服磋弄我波波,左手在撥弄我頭髮。眼看大事將成,梗係加重火力,抽出他硬哂的棒棒放入咀里深喉吸啜,啜得他呻吟起來。棒咀更流出一点分秘。个死佬頂唔順想趁半場係sofa 將我正法,襟下我就車我,手更伸入衣服揸我波。
我:老公,好想要啊,下面濕哂la。 衰佬即刻伸手探穴。
衰佬:嘩,咁多水,好饿咩。                手就去脱我褲子。
我:入房先la, 無关窗廉啊。                 於是我立即拿搖控关电视。
衰佬:我去关窗廉係到做啊,想睇波啊。
我:家陣我無波你睇咩。
之後我衝入房关門唔理他,跟住和一眾ching在q在引版聊。到三点听見他关电视才和一眾ching 話別裝睡。但个衰佬怎会放过我啊。
衰佬:猪猪我來了。             一上床即刻從後揽住我,棒棒也在我屁股上磨。
我:死开,去揸你个足球la。
衰佬:对唔住la, 我最爱都係你个波。
我:哦,爱我个波,唔係爱我个人,死开。
衰佬:唔係,你成日人都爱,最爱呢处。                  說完即刻轉身除我褲,伸脷去賴我豆豆,仲話好久次赖过。一路賴,我D水一路流出來,一路沿着屁股流落床單,弄濕了一笪。
我的口也沒閑住,含住他棒棒用我的絕招吸真空攪伴机狂轉他棒棒。衰佬一陣都捱唔住大叫頂唔住,轉过頭來凝望我,久久沒有插进來。(回緊气,驚忍唔住。) 休息咗一陣,突然一下成条插咗入來。攪到我大声叫了出來。個死佬梗係報仇,一出手就用他絕招,手托着我屁股,棒棒就係入面轉動,呢次到我忍住,死都唔叫,死都唔放,等他認輸。点知他加重压力,轉得更深。輸了,被他攻得全身放軟,放声大叫,跟住全身发震。妹妹D水猛咁流出。衰佬看見立即托着我屁股瘋狂抽插。跟住就大叫爱我和射哂入去。然後更係抽返出來再從後打則插入抱住我睡la。
嘩,个死佬今次射得很多,今早起身小便清潔时,纸巾上仲有D精係处。驚死我生唔到咁。:')

個死佬梗係報仇,一出手就用他絕招,手托着我屁股,棒棒就係入面轉動,呢次到我忍住,死都唔叫,死都唔放,等他認輸。点知他加重压力,轉得更深。輸了,被他攻得全身放軟,放声大叫,跟住全身发震。妹妹D水猛咁流出。衰佬看見立即托着我屁股瘋狂抽插。跟住就大叫爱我和射哂入去。

諗下當時個淫亂既環境直頭扯到青恨都現埋丫~ :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 luv2go 於 2011-8-25 08:42 PM 發表 查看引用來源
個死佬梗係報仇,一出手就用他絕招,手托着我屁股,棒棒就係入面轉動,呢次到我忍住,死都唔叫,死都唔放,等他認輸。点知他加重压力,轉得更深。輸了,被他攻得全身放軟,放声大叫,跟住全 ...
真架咩

一Q入洞,還要入到盡個隻,你的男友真是高手!

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-8-25 10:18 PM 發表 查看引用來源
一Q入洞,還要入到盡個隻,你的男友真是高手!
他真的很利害,才能令我死心塌地。

早啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆