上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.2k

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-12-3 12:23 PM 發表 查看引用來源

she is under-age
有人千方百計,洗幾十,,至幾百萬,為求一子,,,也有人,到處尋找,把它幹掉。

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-12-3 12:23 PM 發表 查看引用來源

she is under-age
有人千方百計,洗幾十,,至幾百萬,為求一子,,,也有人,到處尋找,把它幹掉。

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 12:28 PM 發表 查看引用來源
helpless ....大茶煲+大檸樂...三碗煲為一碗水
湯渣,,可再翻煲一次

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-3 11:40 AM 發表 查看引用來源
用專家ge講法,你呢啲叫…死要面子又怕失敗城市人過度發洩证…因你每次只搵你個四大美人,所以你吾屬於玩,只可叫發洩:smile_39:
我內心的矛盾之前已經係呢度表白過啦:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-3 11:40 AM 發表 查看引用來源
用專家ge講法,你呢啲叫…死要面子又怕失敗城市人過度發洩证…因你每次只搵你個四大美人,所以你吾屬於玩,只可叫發洩:smile_39:
我最怕就是束縛~:smile_45:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 11:40 AM 發表 查看引用來源

怪不得.......不時有一些......馬上風......的報導..........
我十年後先至四張幾~仲有大把青春喎:smile_15:

咁快馬上風

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 11:39 AM 發表 查看引用來源
係上面洗吾洗要講信心呀!  獨步秘方.......有意無意間露少少金牛邊:smile_44:
如果用呢招就吾駛溝啦:smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 11:42 AM 發表 查看引用來源
咁你有話事權麻.....吾通做垃圾收集站咩?
有矛咁多好野中埋泥呀:smile_45:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-3 11:31 AM 發表 查看引用來源

每次回到家中.......就放下.......一個人皮面具.........歡笑背後........心事有誰知?????:smile_42: :smile_42: :smile_42:
明白...這就是生活了:smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 11:51 AM 發表 查看引用來源
呢個吾關玩既時間長短.....末玩夠亦吾係籍口.......女仔多到如恆河沙.....你又可以玩到有幾多?:smile_45:
但係呢個階段我仲想玩麻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆