上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.7k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 08:19 PM 發表 查看引用來源

貢就要戒啦~~禾出名皮四巧~~:smile_o05:
貢你下次就要同禾出黎...比禾發下你脾4:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 08:17 PM 發表 查看引用來源
好早期靚仔比人帶去坐花園鐘:smile_o02:
:smile_o14: 真係要叫聲前輩~~花園鐘~~一杯可樂~~一個火機~~禾都係聽返黎咋~~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 08:23 PM 發表 查看引用來源

貢你下次就要同禾出黎...比禾發下你脾4:smile_o06:
你D貢嘅肚腩仔~~點發到禾圍呀~~:smile_o01:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-3 08:23 PM 發表 查看引用來源
早期MK陀地妹玩得好激,試過4個麻甩佬4個靚妹即場担,皆因靚妺唔come激,
果d朋友出去玩改稱去做醫生...幫小姐驗子宮頸

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 20:24 發表 查看引用來源

:smile_o14: 真係要叫聲前輩~~花園鐘~~一杯可樂~~一個火機~~禾都係聽返黎咋~~~
出來做野靚仔嗰時,總係見到啲大人3,4點就唔見人,後來先知係去打魚蛋

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-9-3 08:27 PM 發表 查看引用來源
出來做野靚仔嗰時,總係見到啲大人3,4點就唔見人,後來先知係去打魚蛋
係呀~~魚蛋檔麻~~師傅成日同禾講架~~企話果陣真係插飛仔落黎㗎~:smile_o14:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 08:24 PM 發表 查看引用來源

小姐上鐘借意打著個火機照下條女果容顏...但一般最好就唔好照...費事嚇死自己:smile_o02:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 08:30 PM 發表 查看引用來源
小姐上鐘借意打著個火機照下條女果容顏...但一般最好就唔好照...費事嚇死自己:smile_o02:
都話你係院長㗎啦~~實至名歸~~:smile_o12:

你唔介意就話埋比亞輝聽~~杯可樂要黎用咩囉`~:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 08:34 PM 發表 查看引用來源

都話你係院長㗎啦~~實至名歸~~:smile_o12:

你唔介意就話埋比亞輝聽~~杯可樂要黎用咩囉`~:smile_o01:
潑膠企?:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 08:57 PM 發表 查看引用來源

潑膠企?:smile_o06:
TRY AGAIN:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆