上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-26 03:25 PM 發表 查看引用來源
住静安會平d,:smile_o03:   徐匯區會貴架:smile_o12: , 以前我租屋就住响衡山路上:smile_o03:
你緊糸要住酒吧區附近,方便帶女回家

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-3-26 03:07 PM 發表 查看引用來源

一早已知龍虎兄唔係野少:smile_o12:
點會係電車男

應該係話,0係得呢度既師兄們都是有經歷的人
所謂曾經滄海
你估我呢d死0靚仔咩:smile_o05:
師兄.很久沒見.你好嗎.:smile_o15:

搭唔到咀......:smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-26 03:21 PM 發表 查看引用來源
佢都未去過滄海:smile_o04:
哈哈哈:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-3-26 03:30 PM 發表 查看引用來源

你緊糸要住酒吧區附近,方便帶女回家

我貪果度静d又係領使區,  但果陣只得兩間食飯地方咋,而家唔同Law

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-26 03:40 PM 發表 查看引用來源
冇你搭咀唔巧玩:smile_o16:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-26 03:40 PM 發表 查看引用來源
返左老鄉,冇得咀,糸吾系好釣引呢?

:smile_o06:
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-26 15:39 發表 查看引用來源

師兄.很久沒見.你好嗎.:smile_o15:
係呀,平日我做cd-rom多
一直都追緊你地既post,不過你地之前又講馬果d,我又唔識賭:smile_o05:
完全搭唔倒訕

我生活都係咁la,得閒就同d fd出下街咁

上星期又忍唔住send左肉麻sms比佢,長篇大論:smile_o06:
好在佢冇覆咋
如果唔知佢又會講d咩
所以佢唔覆好過覆

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-3-26 03:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈:smile_34: :smile_34: :smile_34:  
笑乜喎?:smile_o05:   你係末曾滄海過:smile_o04: ,  你係華陀但你冇臨床經驗, 啊啊!:smile_o03:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-3-26 03:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_o06:

係呀,平日我做cd-rom多
一直都追緊你地既post,不過你地之前又講馬果d,我又唔識賭:smile_o05:
完全搭唔倒訕

我生活都係咁la,得閒就同d fd出下街咁

上星期又忍唔住send左肉麻sms比佢,長篇大論 ...
師兄, :smile_o09: 你係我心目中既優之良品

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆