上一頁下一頁
發新話題

9..12Noon&Nightsw仁k真空圑 截止報名

收藏  |  訂閱
929  26.4k

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-9-8 17:51 發表 查看引用來源

一早睇倒:smile_45:

2009年8月註冊資深會員吖麻:smile_38: :smile_38:

自費、aa制、酒水錢等可列明

我要加錢買BB吹........:smile_38:  
個會員都好資深下噃:smile_14:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-9-8 06:01 PM 發表 查看引用來源

個會員都好資深下噃:smile_14:
早我少少乍:smile_13:

引用:
原帖由 fu357 於 2009-9-8 05:56 PM 發表 查看引用來源
以後唔可以寫几多錢出黎..只可以話要收入場费半張老毛乜都唔包:smile_38:

個地球轉架,全力支持資深版主

地點:  深圳某高檔K場

日期:  9/12.星期六(9/9.14:30截止)

時間:  16:00集合.當日致電通知地點

團費:  Noon K 約150條底橫

夜K人仔250個胸圍

另外每場俾50個士多啤梨樓主乜都唔包

(用作換取場地,香檳,蛋糕,吹BB..)

到埸即收團費,多謝.

女明星:2-4-7條香蕉制

引用:
原帖由 三渣半 於 2009-9-8 18:07 發表 查看引用來源
早我少少乍:smile_13:
咁你咪唔夠囉

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-9-8 18:08 發表 查看引用來源

個地球轉架,全力支持資深版主

地點:  深圳某高檔K場

日期:  9/12.星期六(9/9.14:30截止)
時間:  16:00集合.當日致電通知地點
團費:  Noon K 約150條底橫         夜K人仔250個胸圍         另外每場 ...
我冇咁多底橫噃:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-9-8 06:08 PM 發表 查看引用來源

咁你咪唔夠囉
冇辦法啦

團費:  

Noon K 約150菜肉飽

夜K約250义燒飽

另外每場俾50個饅頭樓主乜都唔包

到埸即收團費,多謝.

女明星:行2-4-7臘腸卷:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-9-8 18:14 發表 查看引用來源
團費:  Noon K 約150菜肉飽夜K約250义燒飽另外每場俾50個饅頭樓主乜都唔包                 到埸即收團費,多謝.女明星:行2-4-7臘腸卷:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
要咁多飽做咩呀:smile_14:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-9-8 06:18 PM 發表 查看引用來源

我要砵仔糕得吾得呀:smile_41:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-9-8 06:18 PM 發表 查看引用來源

餵飽女女隻狼9

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆