上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友 -part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 chefung 於 15-8-2009 23:42 發表 查看引用來源

救命
唔好刺激我啦~~:smile_o02:
我仲以為你是好人 :smile_o03:

我食左60分鐘跑步落肚....:smile_o16:
我冇刺激你呀~ 但怕你破壞左你個減肥大計呀:smile_o03:

有冇人呀.....:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 hk_meow 於 2009-8-15 11:52 PM 發表 查看引用來源

我冇刺激你呀~ 但怕你破壞左你個減肥大計呀:smile_o03:
我遲食 lunch ,又要學波,咪打完之後買10蚊腸粉俾呢個粉腸食囉

7條腸粉....我想有250-350 卡路埋

引用:
原帖由 hoho22lover 於 2009-8-15 11:53 PM 發表 查看引用來源
有冇人呀.....:smile_38: :smile_30:
Hello
welcome joining us.

引用:
原帖由 hk_meow 於 2009-8-15 11:52 PM 發表 查看引用來源

佢肥?

妳地唔好比佢呃到呀!

我就真係肥!

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-15 11:42 PM 發表 查看引用來源

救命
唔好刺激我啦~~:smile_o02:
我仲以為你是好人 :smile_o03:

我食左60分鐘跑步落肚....:smile_o16:
佩服佩服!
果然丞相肚內可撐船

Hiya, girl35
u in HK? me not.

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-8-15 11:59 PM 發表 查看引用來源

佢肥?

妳地唔好比佢呃到呀!

我就真係肥!
你要減減啦~
我肥在你看不到的位置呀(基因問題)
Patpat + 象腿 XD

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-16 12:10 AM 發表 查看引用來源

你要減減啦~
我肥在你看不到的位置呀(基因問題)
Patpat + 象腿 XD
7風兄,你吾係講笑呱
這種煩惱一般只出現在女性身上喎

引用:
原帖由 0650 於 2009-8-16 12:13 AM 發表 查看引用來源

7風兄,你吾係講笑呱
這種煩惱一般只出現在女性身上喎
You don't see it from my name Cherry?
i am a girlish guy , even in gene XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆