上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 3)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-7-27 05:44 PM 發表 查看引用來源

多個兩個又未必好WOR...正所謂多人就多意見:smile_45: :smile_45:
但係人多好做作丫嘛 , 我地係在於實踐既 :smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-7-27 05:46 PM 發表 查看引用來源

有冇藥食傢:smile_14: :smile_14:
佢就係食得....春藥多

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-27 17:45 發表 查看引用來源

唔好理索唔索......總知......佰2磅...或 2佰磅既都會著3點式:smile_47: :smile_47:

o甘都夠啦
2佰磅既都會著3點式 <---想見識下:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-27 17:46 發表 查看引用來源
但係人多好做作丫嘛 , 我地係在於實踐既 :smile_30:
睇下係邊方面喇, 有時人多都未必好:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-27 17:46 發表 查看引用來源
睇下係邊方面喇, 有時人多都未必好:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-7-27 05:50 PM 發表 查看引用來源

唔好都唔使出兩次架 :smile_30:
唔好做都好好睇丫 :smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-7-27 05:48 PM 發表 查看引用來源

2佰磅既都會著3點式  
我擒日真係見識唔少..........
d 人開放左好多...係更衣室入面換3, 好似唸左咒o甘... " 你睇我唔到,睇我唔到 "
完全唔避忌:smile_o10:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-27 05:53 PM 發表 查看引用來源

我擒日真係見識唔少..........
d 人開放左好多...係更衣室入面換3, 好似唸左咒o甘... " 你睇我唔到,睇我唔到 "
完全唔避忌:smile_o10:
更衣室男女共用架咩?:smile_o04:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-27 05:57 PM 發表 查看引用來源

你就想:smile_o01: ....o甘...就算女人同女人...都應該避忌下嘛.....
企係你對面, 都唔知望唔望好:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-27 05:57 PM 發表 查看引用來源

佢同自己講走左入去女果邊仲話 " 妳睇我唔到 " :smile_30:
收工 :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆