上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.3k

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-8-17 05:00 PM 發表 查看引用來源

我都好耐冇上黎..
我諗都有個幾月... :smile_19:

我同佢都好小撞岩時間...
有時msn都會傾下計...

俾個藉口我懶下啦...
而家好多post都好勁...
我出post只會失色...
我就覺得冇以前咁多野睇喇
你轉左msn,我好似好耐冇見你on喎

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-8-17 04:51 PM 發表 查看引用來源
嘩!!
終於睇晒!!
娜娜幾時都咁正!!  :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

貓仔好羨慕... :smile_40: :smile_40:
妳都好正~~
初見面,妳好~~

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-8-17 05:02 PM 發表
我就覺得冇以前咁多野睇喇
你轉左msn,我好似好耐冇見你on喎
因為d人唔識先覺得冇咁好睇姐... :smile_39:

我冇轉丫!
因為我好夜先會on.. :smile_44:
引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-8-17 05:03 PM 發表
妳都好正~~
初見面,妳好~~
你好~ 點稱呼?

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-8-17 05:06 PM 發表 查看引用來源

因為d人唔識先覺得冇咁好睇姐... :smile_39:

我冇轉丫!
因為我好夜先會on.. :smile_44:

你好~ 點稱呼?
咁唔怪得唔見你啦,下次專登夜d撞下你先
唔係因為唔識既,但係就好似小左,冇以前咁多囉

你好~ 點稱呼? [/quote]

可以叫做公仔
小姓魯~~
哈哈~~

^^

anna c.
好q正呀

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-17 08:04 AM 發表
久等了各位!呢篇係OL誘惑,果時第一次買吊帶絲襪,專登著黎俾男友睇,佢比我想像中更鍾意!自果次之後佢仲成日要我著住吊帶絲襪同T-BACK同佢扑。有次我覺得好熱,同佢錫錫下開始想除絲襪,點知佢唔俾我除,仲即刻推 ...
你D相可以引死好多仔啊,以你D条件可以点玩都得啦

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-17 08:04 AM 發表 查看引用來源
久等了各位!呢篇係OL誘惑,果時第一次買吊帶絲襪,專登著黎俾男友睇,佢比我想像中更鍾意!自果次之後佢仲成日要我著住吊帶絲襪同T-BACK同佢扑。有次我覺得好熱,同佢錫錫下開始想除絲襪,點知佢唔俾我除,仲即刻推 ...
支持 !!!!!!!!!!!:smile_o09: :smile_o09:

相在那。。。。。。。。。。:smile_34:

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-8-16 03:25 AM 發表
好鬼羡慕楼主啊。
羨慕D咩先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆