上一頁下一頁
發新話題

220609~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~被迫冧莊.....

收藏  |  訂閱
1.5k  28.8k

引用:
原帖由 啟天 於 2009-6-29 11:25 AM 發表

唔甘心掛~
  我覺得自己愈對個女仔好~自己就愈唔被重視:smile_39:

你咪傻喇....:smile_42:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-29 11:27 AM 發表
你咪傻喇....:smile_42:
及早回頭:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-29 11:24 AM 發表 查看引用來源
援交女生?:smile_41:
有個大學生同個女仔係埋一齊4個月使左5萬

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-29 11:21 發表 查看引用來源
可能係追緊佢還 5k!:smile_30:

佢係有$$女~而且之前條仔都係有$仔~
  好Q大使~:smile_39:

我覺得配佢唔起呀~開始想縮~:smile_o03:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-6-29 11:25 AM 發表

:smile_39: 冇利用價值既人最後只會消失

有利用價值既人....到最後都會消失架啦!點都會死 or 退休架嘛!:smile_38:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-6-29 11:25 發表 查看引用來源

唔甘心掛~
  我覺得自己愈對個女仔好~自己就愈唔被重視:smile_39:

個女仔係咩人黎架....:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-29 11:29 發表 查看引用來源
有個大學生同個女仔係埋一齊4個月使左5萬
有冇咁material呀....:smile_27:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-6-29 11:25 AM 發表 查看引用來源

唔甘心掛~

唔好心急...............

引用:
原帖由 啟天 於 2009-6-29 11:29 AM 發表

佢係有$$女~而且之前條仔都係有$仔~
  好Q大使~:smile_39:

我覺得配佢唔起呀~開始想縮~:smile_o03:

即刻啦...:smile_38:

引用:
原帖由 kerry@ 於 2009-6-29 11:22 發表 查看引用來源

你好LIKE佢??

問題係佢係咪當你SHAKING $$ TREE :smile_38:

我唔知呀,係唔係都好~我覺得自己精神同金錢上已經支持唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆