上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+49回

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 夜總會主任 於 2009-5-21 11:01 PM 發表 查看引用來源
好早喎11點
訓左lu :smile_43:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-21 10:50 PM 發表 查看引用來源

咩叫硬交 :smile_14:
即係好硬既膠,如果想加重語氣,可以讀成.......硬膠膠:smile_40: :smile_03: :smile_03:

多小歡樂常回味,天空中充滿希冀
祈求再遇上不放棄,不逃避...........

論壇指引現各主題到50頁可不必重開新主題,
因每個主題如去到1500個留言(即一百,頁,每頁15個留言)系統會自動關帖.
務請各會員到100頁自行開新主題.
即時生效~特此通知.謝謝~

阿山,而家可以去到100頁呀:smile_38:
話時話,咁咪即係要用多一倍時間,至可以去到200期囉.......咪:smile_27: :smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-22 06:36 AM 發表 查看引用來源

即係好硬既膠,如果想加重語氣,可以讀成.......硬膠膠:smile_40: :smile_03: :smile_03:
thanks !

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-22 06:47 AM 發表 查看引用來源
多小歡樂常回味,天空中充滿希冀
祈求再遇上不放棄,不逃避...........
你大左肚呀

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-22 07:46 AM 發表 查看引用來源

你大左肚呀
你點會有呢個聯想呢??:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-22 06:50 AM 發表 查看引用來源
論壇指引現各主題到50頁可不必重開新主題,
因每個主題如去到1500個留言(即一百,頁,每頁15個留言)系統會自動關帖.
務請各會員到100頁自行開新主題.
即時生效~特此通知.謝謝~

阿山,而家可以去到100頁呀:smil ...
佢地無聊呀...好做唔做..好改唔改...我知...佢地懶之ma...掛住捉人扣分....:smile_40:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-22 07:49 AM 發表 查看引用來源

你點會有呢個聯想呢??:smile_27: :smile_30:
am.....:smile_13: ar......:smile_14:

kaka....一早俾較清醒..呢個係直覺 :smile_34:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-22 07:59 AM 發表 查看引用來源

佢地無聊呀...好做唔做..好改唔改...我知...佢地懶之ma...掛住捉人扣分....:smile_40:
唔好為咗呢d嘢耿耿於懷啦,唔值得呀,山:smile_40:

話時話,你仲未出門口咩??:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆