上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友100post,多謝各位貴賓.感激支持

收藏  |  訂閱
741  6.2k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-21 05:12 PM 發表 查看引用來源

這個帖妳應已清楚了,無須相公再解畫~ :smile_30:
你想解就解呀:smile_30: :smile_30: :smile_30: 我唔清楚呀:smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-21 05:14 PM 發表 查看引用來源

妳估長時間鍚鍚時透不透到氣?
我估透到的:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-21 05:15 PM 發表 查看引用來源

蓉兒乖~
相公好

妳不是學舞蹈出身嗎?咁簡單動作也不懂~ :smile_45:
我只怕你唔識就真:smile_30: :smile_30:你可試試呀:smile_30:  我都是多年前學的了.身都硬了:smile_30:

我吃飯了,回來才回貼,今日會遲才回來.要去BANK做公司事
BYE BYE :smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-22 01:14 PM 發表 查看引用來源
我吃飯了,回來才回貼,今日會遲才回來.要去BANK做公司事
BYE BYE :smile_43:
想閃,來個截擊,攔腰抱住~ :smile_22:

鍚完才准閃.:smile_34: ..........來一個擁抱濕吻.:smile_30: .................88~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 11:45 PM 發表 查看引用來源

吃到呀, 我用剪刀同她剪到細碎.又把菜弄幼,牛肉也用薄的,重成碗麵吃光.也把湯喝清
咁細心,我又好似有小小病~ :smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 11:49 PM 發表 查看引用來源

我唔會認輸的,我和你是討論.無人會輸 我其實是想你寫,,,,蓉兒是好人:smile_30: :smile_30: 文曲是(,,,,,請自已填呀:smile_30:

真是呀.嘩 真是難得很呀,會加油的.唔好開估
算喇,爭拗無謂,大眾眼睛是雪亮的~ :smile_34:

好,相公忍著淚眼做填充題--------> 蓉兒是 ( 好乖)、文曲是 ( 大爺) ~ :smile_40:  

有幾難?相公一點也不覺難?:smile_39:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 11:55 PM 發表 查看引用來源

太多謝你了,不過.是真的,個女牙醫真是咁講,開心死了:smile_30: :smile_30:

唔怕的,她們也是怕醜的,咁就跟你的意思呀 相公.請問你對蓉兒又咁大膽:smile_45:

:smile_14: :smile_14: 你........竟然寫出來:smile_13: :smile_13: 真是呀
妳有無留意,女牙醫強調妳雙美腿 :smile_44: 可能暗示妳上截唔靚~ :smile_40:

對妳大膽正常,因為妳係相公的蓉兒 ............(但相公怎樣大膽,都唔係幾知)  

:smile_14: :smile_14: 你........竟然寫出來:smile_13: :smile_13: 真是呀 <-------------妳為乜咁驚訝?:smile_41:

妳曾說
引用:
這個嘛.開心都正常呀/你話什麼都要呀 :smile_30:
既然妳甚麼也給了相公,還很開心。還不是相公的人嗎~ :smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-22 12:00 AM 發表 查看引用來源

我知中計了.但又不想認自已醜女:smile_30: :smile_30:

記得,的士事件呀.:smile_14: 今次比你真是贏了.心服口服

是3種咁上下,我用原味的多,都唔多記得呀
蓉兒又認中計、又認輸,相公大勝~ :smile_30: (學妳講,開心死了) :smile_40:

白花油我媽媽用...............:smile_35:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-22 11:16 AM 發表 查看引用來源

早晨,相公來杯普洱茶.也碰碰你的面龐/早晨呀
你就當然不是問題:smile_30: :smile_30:

已是早上了.祝愉快
抱妳香、面龐甜~ :smile_40:

那蓉兒有甚問題?比機會妳發揮~ :smile_30:

相公很愉快,蓉兒有相公鍚鍚,應該亦很愉快~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆