上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.7k

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-22 12:26 AM 發表 查看引用來源

我約親mm都被拒絕............:') :') :') :') :')
禁5小心

WHERE IS 芙蓉?

但我係BIG 仔度試過送D 貴價化𥺁品比D RED TAG , la , 條女話我好細心,冧我, 佢每晚sent massage 向我報平安, 又話叫我試下同佢拍拖, 叫我唔好同我CP便當一齊, 仲話想幫我sent message 比我嘅飯盒  CRAZY  ,我同佢講明我想要契妹關係多d,  ,  咁我又唔係沉船,...... 個海咁大, 好多船泊出出入入, 又或泊緊岸 -but still i AM 3張幾嘢, 佢真係當我STUPID , 第一日出來玩, 唉....

引用:
原帖由 黑狗兄 於 2009-4-22 01:14 AM 發表 查看引用來源
但我係BIG 仔度試過送D 貴價化𥺁品比D RED TAG , la , 條女話我好細心,冧我, 佢每晚sent massage 向我報平安, 又話叫我試下同佢拍拖, 叫我唔好同我CP便當一齊, 仲話想幫我sent message 比我嘅飯盒  CRAZ ...
咁你又送野比人:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 球迷世界 於 2009-4-22 12:23 AM 發表 查看引用來源
約出街真係唔難,  我都試過幾次,  行街食飯睇戲都試過 ,  問題係你點解要約bg 出街 ?   想同佢有進一步發展嗎?  

千忻唔好立亂沉船 !   好大獲架 !
多謝關心,我想學下野啫
咁你地約出街之前,係唔係要去找同一個mm好多次或送咗好多禮物先成功。:smile_13:

Thank you for the #

我想問下邊個揼得好d呀

引用:
原帖由 @咬地沙 於 2009-4-22 04:48 AM 發表 查看引用來源
我想問下邊個揼得好d呀
Percy推介的*)、另外^^、(*、!*....

引用:
原帖由 @咬地沙 於 2009-4-22 04:48 AM 發表 查看引用來源
我想問下邊個揼得好d呀
真係要揼就去正骨啦

回覆 729# 的帖子

雙重享受唔好咩?何況好多技C抗拒一入去就毛手毛?,會認認真真幫你按下先…多一點尊重,好一點服務啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆