上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友95

收藏  |  訂閱
740  6.3k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-14 12:59 PM 發表 查看引用來源
回完帖妳就要去休息、吃飯了,知嗎~
知道了,今次有排吃藥了,一定會緊記
謝你的關心

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-3-14 12:59 PM 發表 查看引用來源

知道啦蓉兒姐姐
你都要好好休息呀
飲多D水呀
我會的了,謝謝你呀
tommy有你這個朋友,真是幸福呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-14 01:05 PM 發表 查看引用來源

我會的了,謝謝你呀
tommy有你這個朋友,真是幸福呀
蓉兒姐姐又講客氣說話啦

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-12 01:51 PM 發表 查看引用來源

萬箭穿來別阻擋~:smile_14:
我無咁殘忍的.點會比你中箭呀

乜蓉兒睇相公咁窩囊嗎?:smile_22:  有事妳企係我後邊~:smile_34:
我知你不是, 有箭來就大家一齊擋.我也不的會躲起來的

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-12 01:53 PM 發表 查看引用來源

唔使,還提供器材及「私密空間」~
咁好的條件呀.:smile_14: 用不用提早報名呀:smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-12 01:55 PM 發表 查看引用來源

次次都話夜 d 先,事後不了了之~ :smile_22:
比多一次機會,夜d先

今次無得避,快講~ :smile_38:
kiss your face:smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-12 01:59 PM 發表 查看引用來源

我剩係有興趣知愛情是誰人~ :smile_34:
是,,,,,,,,,,,,,點寫呀...........是一個hero:smile_44:

快講,讓我看看誰是競爭對手~ :')
我跟本得你一個喜歡.:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-12 02:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 相公會如何做?

還用說嗎,當然是鍚晒蓉兒~
真是無言的感激.真是喜逢線上遇.人生過客貴相知.文曲心意我明瞭

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-14 01:22 PM 發表 查看引用來源

我跟本得你一個喜歡.:smile_30: :smile_30: :smile_30:
咁我呢:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-12 02:04 PM 發表 查看引用來源

唔好咁貪心,欲速不達,暫時以紅字為目標~
我有時是好貪心的,這才可以向前

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆