上一頁下一頁
發新話題

己丑年正月+四一天遊

收藏  |  訂閱
767  20.8k

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-2-19 01:02 PM 發表 查看引用來源

咪玩啦,你有過書既咩

睇你成日用x..就知你唔識字啦
唔好同我玩文字遊戲:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-2-19 01:01 PM 發表 查看引用來源

我驚你地投訴我話有恐嚇成份嫲

就算你唔舉,都驚有d人會入黎舉我:smile_27: :smile_27:
請小心用詞,儘量減少不必要情緒性用語,和令到自已ON 蹺

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-2-19 12:27 PM 發表 查看引用來源
都無人吹水既,23條真係甘有威力:smile_27: :smile_27:
你好心水清,我都唔弱
早两日响慈云山街市,两條2打6向我挑釁,平時都無,挑完第日就23條,两條2打6即刻返阿媽道扮鵪鶉,唔係阿媽教路,我....切X煲燙派街坊:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 士啤仔 於 2009-2-19 01:06 PM 發表 查看引用來源
各位大大....午安:smile_38:

士啤公下午好

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-2-19 01:01 PM 發表 查看引用來源

我驚你地投訴我話有恐嚇成份嫲

就算你唔舉,都驚有d人會入黎舉我:smile_27: :smile_27:

邊驚得咁多:smile_27:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-2-19 02:01 PM 發表

邊驚得咁多:smile_27:
快到50頁la:')

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-2-19 01:59 PM 發表 查看引用來源

你好心水清,我都唔弱
早两日响慈云山街市,两條2打6向我挑釁,平時都無,挑完第日就23條,两條2打6即刻返阿媽道扮鵪鶉,唔係阿媽教路,我....切X煲燙派街坊:smile_30: :smile_30:
有無見到慈雲山四哥呀?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-2-19 02:19 PM 發表 查看引用來源

有無見到慈雲山四哥呀?:smile_30: :smile_30:  
佢又响街市,唔係老廟:smile_41:

費sir今晚有冇洒飲:smile_13:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-2-19 08:01 AM 發表 查看引用來源
嘟嘟早嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟晨嘟嘟嘟
嘟嘟嘟嘟貢嘟嘟嘟多嘟嘟嘟嘟嘟嘟
嘟位嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟大嘟嘟
嘟嘟嘟嘟嘟嘟老嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟
嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟爺嘟嘟嘟嘟

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smi ...
嘟嘟搞嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟掂嘟嘟嘟
嘟嘟嘟嘟未嘟嘟嘟啊嘟嘟嘟嘟
嘟嘟
嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟响嘟嘟嘟
嘟嘟嘟嘟嘟嘟度嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟
嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟嘟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆