上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(34)

收藏  |  訂閱
740  5.3k

好開心....勁開心.........好想喊...:smile_40:
我個女........k3.........30個人考第一呀:smile_30:
終於冇白費我o既心機喇.....:smile_30:

一路以o黎...好想攞o既學業獎.....終於比我攞到喇..:smile_03:

開心到唔識形容.....:smile_03:

車公話過如果亞女考唔到10名內.....唔比我做野.....
(上年考第4....佢諗住我做番野唔會有心機同亞女溫書)

結果證明比佢睇.........我得架.........:smile_34:

叻女:smile_40:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-13 03:21 PM 發表 查看引用來源

我春天唔會見你囉:smile_35:
最憎毛蟲:smile_19:
講下你又信:smile_45:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-13 03:26 PM 發表 查看引用來源
好開心....勁開心.........好想喊...:smile_40:
我個女........k3.........30個人考第一呀:smile_30:
終於冇白費我o既心機喇.....:smile_30:

一路以o黎...好想攞o既學業獎.....終於比我攞到喇. ...
恭喜

有冇身紀

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-13 03:28 PM 發表 查看引用來源
叻女:smile_40:
係呀.....遺傳架:smile_30: :smile_30:

好開心....太開心........開人到顛左:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-13 03:23 PM 發表 查看引用來源

我都幾驚自己架....:smile_44:
有乜好驚:smile_34: 我大胆:smile_46:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-13 03:29 PM 發表 查看引用來源

係呀.....遺傳架:smile_30: :smile_30:

好開心....太開心........開人到顛左:smile_30:
咁開心就要食飯啦

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-2-13 03:29 PM 發表 查看引用來源

恭喜

有冇身紀
如果有埋身紀...仲開心:smile_30: :smile_30:

不過....冇:smile_30:

wish tmr's BBQ successful

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-13 03:29 PM 發表 查看引用來源

咁要請食飯la:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆