上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,76

收藏  |  訂閱
737  5.4k

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 01:00 AM 發表 查看引用來源

你有唔同既感受........................
百感交集...:smile_13: 難以筆墨形容...

仲有版零.....add oil :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-12-1 12:59 AM 發表 查看引用來源

我覺得有時拍拖就好似釣魚咁要收放自如...
可以收放自如就好囉............................

仲有一頁...大家加油...:smile_38:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

依家 tell 得唔得............................
我已魂遊了:smile_19:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-12-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

百感交集...:smile_13: 難以筆墨形容...
係咁唔使寫...................用口講啦

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-12-1 01:02 AM 發表 查看引用來源
仲有一頁...大家加油...:smile_38:
我又來了

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 01:02 AM 發表 查看引用來源

可以收放自如就好囉............................
我覺得結左婚之後唔好管咁多對方既事...大家咁就唔會有咁多爭執囉...
由其係佢唔想講既事...費時大家唔知點...有時大家出黎搵d fd玩下都係一件好事...起碼大家都可以多d話題講...囉...

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-1 01:02 發表 查看引用來源

預備開新la :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-1 01:02 AM 發表 查看引用來源

唔好住呀...................等埋呀........................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆