上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【81】

收藏  |  訂閱
738  6.4k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-21 09:56 AM 發表
大笨象幾時到60呀
村左70我都可能沖出去:smile_30:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-11-21 09:55 AM 發表 查看引用來源

失戀人人都試過啦﹐  又有咩甘大不了﹐  偏偏係你放唔低  
我日日失幾勻喎

引用:
原帖由 月影 於 2008-11-20 17:52 發表

客氣...客氣:smile_38: :smile_38:  
唔係容氣呢﹐  有 D 野﹐ 真係不敢當  :smile_35:  :smile_35:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-21 09:55 AM 發表 查看引用來源
你都得.............你..............無得頂...............靚呀
高招..挖苦我:') :') :')

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-11-21 09:56 AM 發表 查看引用來源

拿報警告你恐嚇嫁   
講係唔犯法架

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-11-21 09:58 AM 發表 查看引用來源

唔係容氣呢﹐  有 D 野﹐ 真係不敢當  :smile_35:  :smile_35:
姐姐唔阻與傻首首談情 電燈泡要閃:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 月影 於 2008-11-21 09:57 AM 發表 查看引用來源

你啲衰野知小少囉!!當然無姐姐咁了解你:smile_13: :smile_13: 我與你好疏嘅:smile_30: :smile_30:
疏都好..............好過唔識我

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-21 09:57 AM 發表 查看引用來源
村左70我都可能沖出去:smile_30:
同意..............我都係

引用:
原帖由 月影 於 2008-11-21 09:58 AM 發表 查看引用來源

高招..挖苦我:') :') :')  
讚你喎

引用:
原帖由 月影 於 2008-11-21 10:01 AM 發表 查看引用來源

姐姐唔阻與傻首首談情 電燈泡要閃:smile_46: :smile_46:  
攞命..................當左熊仔係女人添 講極唔明

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆