上一頁下一頁
發新話題

【徵友館】

收藏  |  訂閱
739  4.6k

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-13 01:07 AM 發表 查看引用來源

邊個佢先? :smile_04:
令你唔安心果個佢囉:smile_44:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-13 01:07 AM 發表 查看引用來源

死八婆...我聽朝抬隻乳豬去黃大仙, 保佑你成世都遇正虧佬呀....:smile_38:
死仆街+虧佬。。我聽朝抬隻乳豬去黃大仙, 保佑你成世都遇正石女:smile_38:

仆住走......................:smile_45: :smile_43:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-13 01:10 AM 發表 查看引用來源

死仆街+虧佬。。我聽朝抬隻乳豬去黃大仙, 保佑你成世都遇正石女:smile_38:
你好野!!!!!!!!!!  毒得你個臭八婆!!!!!!!!!!!   我閘住反彈再質多你一拳呀....:smile_30:

聽朝黃大仙見啦.....睇下你隻豬大定我隻豬靚!:smile_34:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-13 01:08 AM 發表 查看引用來源

求9其e囉
妳對我咁求其既:smile_24:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-13 01:09 AM 發表 查看引用來源

你............條............仆..............街...............去到邊食到邊........:smile_03:
可能有机會同仍佢一起

引用:
原帖由 Double~ 於 2008-11-13 01:11 AM 發表 查看引用來源
仆住走......................:smile_45: :smile_43:
你咪走呀...:smile_22:

引用:
原帖由 凸0_o 於 2008-11-13 01:09 AM 發表 查看引用來源
令你唔安心果個佢囉:smile_44:
女人都係麻煩.............................做浪子都唔錯.:smile_30:

開post先...:smile_43:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-13 01:12 AM 發表 查看引用來源

你好野!!!!!!!!!!  毒得你個臭八婆!!!!!!!!!!!   我閘住反彈再質多你一拳呀....:smile_30:

聽朝黃大仙見啦.....睇下你隻豬大定我隻豬靚!:smile_34:
你好野!!!!!!!!!!  毒得你個臭虧佬呀!!!!!!!!!!!   我閘住反彈再伸多你一腳。。。。

緊係我個隻又大又正la。。。死虧佬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆