上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友56

收藏  |  訂閱
744  5.6k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-31 11:36 AM 發表

忘了忘不了:smile_45:
唉....:smile_39:

觸景傷情...:smile_24:

引用:
原帖由 pc4700 於 2008-10-31 11:36 AM 發表

同佢劈酒啦, 俾佢痛痛快快喊一次:smile_39:

我成日都會咁做:smile_13:
:smile_39::smile_39: 佢再喊呀,痛多一次傷得兩次失多三次呀 :smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-31 11:29 AM 發表 查看引用來源

有我係度唔水驚放心 :smile_34::smile_34:
tommy,你真的要關心sandy多d

十年生死兩茫茫,不思量..自難忘!:smile_39:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-31 11:40 AM 發表

tommy,你真的要關心sandy多d
萬大事我放心包我身上 la :smile_34::smile_34: 我都要同佢一齊出現先 la

引用:
原帖由 昨夜渡輪上 於 2008-10-31 11:33 AM 發表 查看引用來源
問世間..情為何物! 直教生死相許!:smile_39: :smile_39: :smile_39:  
人生不能只有愛情,親情也重要,,,,,,,,,,,,,,情真的是刀:')

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-31 11:40 AM 發表

:smile_39::smile_39: 佢再喊呀,痛多一次傷得兩次失多三次呀 :smile_42::smile_42:
俾佢發洩出黎會好d架:smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-31 11:44 AM 發表 查看引用來源

人生不能只有愛情,親情也重要,,,,,,,,,,,,,,情真的是刀:')  
怕重覆妳的叮嚀
一聲聲..忘了..忘了
有多少春來冬去.....

引用:
原帖由 昨夜渡輪上 於 2008-10-31 11:35 AM 發表 查看引用來源
我們不是心藥啊:smile_40:
我們是她好朋友,己是最佳的藥

引用:
原帖由 pc4700 於 2008-10-31 11:44 AM 發表

俾佢發洩出黎會好d架:smile_38:
我驚見到佢發洩完打我呀 :smile_38::smile_38::smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆