上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009

收藏  |  訂閱
749  7.5k

引用:
原帖由 (分身) 於 2008-10-25 11:19 AM 發表 查看引用來源

收你$3888............聽講套票價係1888
咁仲算老實:smile_13: :smile_13:
聽講呢個係網上炒價黎架

炒呢d好過炒雷曼啦

開定VOL. 2 都得啦!:smile_27:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-25 11:22 AM 發表 查看引用來源

聽講呢個係網上炒價黎架

炒呢d好過炒雷曼啦
咁著數, 我都要入多幾套先!

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-25 11:23 AM 發表 查看引用來源
開定VOL. 2 都得啦!:smile_27:  
甘快????????都唔夠24小時:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-25 11:22 AM 發表 查看引用來源

聽講呢個係網上炒價黎架

炒呢d好過炒雷曼啦
唔係啊~
炒得咁勁

我一定要一套啊
唔係我就做野ga la...

引用:
原帖由 上官收音 於 2008-10-25 11:22 AM 發表 查看引用來源

當時現場情況:
隔離位呀叔、右手位呀沈、前面有位鬍鬚叔叔...個個都出到$7,888架....
啊黃師奶話同我有緣份、先肯破格賣套比我炸....:smile_30:  
你同黃師奶做過咩.............
點解會同佢有緣份架:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-25 11:21 AM 發表 查看引用來源

師兄有機會見到既,幫我買一套"金至尊優惠套票"得唔得呀

耶律哥哥:
唔好啦...呀黃師奶話依加市面好多假套票
叫我唔好亂幫人買...
黃師奶話只有佢手頭上既金至尊套票先係原裝正版...
黃師奶話佢係獨家代理分消金至尊套票架...:smile_44:

引用:
原帖由 耶律鬍鬚 於 2008-10-25 11:24 AM 發表 查看引用來源

甘快????????都唔夠24小時:smile_27: :smile_27:
開完VOL. 2 我就上去啦! 你地記住幫我睇檔, 唔好比個POST沉呀!

向財財致敬 , 揮手 !

:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-25 11:19 AM 發表 查看引用來源

你慢慢努力啦!   
邊有你咁快:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆