上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友46

收藏  |  訂閱
737  5.9k

引用:
原帖由 pc4700 於 2008-10-10 01:13 PM 發表 查看引用來源

下次打patpat...:smile_38: :smile_30:
立即用對付文曲一,招,,,,,,,,,,,,飛硬膠拖鞋比你,中你手,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-10 12:58 PM 發表 查看引用來源

daddy,為何不行,真心真意動人心,假情假意才害人.我如有心中所愛,一定表白,那怕吃lemon,人一世,物一世.愛人無罪,我不怕醜呀,,,,,,,,,真人我雖醜.內心是美的............呱呱.........我自己呀:smile_30:
你真人好靚...................使唔使放張大相俾大家評下

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-10 01:10 PM 發表 查看引用來源

daddy,你不是咁話我會殺人呀,我㗖柔呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
佢自己做...................唔關你事

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 01:18 PM 發表 查看引用來源
你真人好靚...................使唔使放張大相俾大家評下
daddy,你講真定假先,立即照鏡,,,,,,,,,,,,,鏡也裂了:smile_39: ,,,,,,,,,,在lunch time,別嚇到大家吃不下飯,魂不附体,你因住又被板主投訴.嚇親街坊呀:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-10 01:19 PM 發表 查看引用來源
佢自己做...................唔關你事
情趣兄有一個缺點,,,,,,,,,,,,,,年�太小,,,,,,,,,,,,,哈哈:smile_30: 英雄非少年:smile_14:

引用:
原帖由 pc4700 於 2008-10-10 01:11 PM 發表 查看引用來源

感情唔玩得....:smile_15:
我唔玩得加

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-10 01:22 PM 發表 查看引用來源

daddy,你講真定假先,立即照鏡,,,,,,,,,,,,,鏡也裂了:smile_39: ,,,,,,,,,,在lunch time,別嚇到大家吃不下飯,魂不附体,你因住又被板主投訴.嚇親街坊呀:smile_13:
由佢扣

引用:
原帖由 驀然回首 於 10/10/2008 13:18 發表 查看引用來源
好呀:smile_38:

引用:
原帖由 夢想人生 於 2008-10-10 02:03 PM 發表 查看引用來源

好呀:smile_38:
你好無了:smile_30: :smile_13:

引用:
原帖由 sandycst 於 10/10/2008 13:29 發表 查看引用來源
我唔玩得加
玩感情好容易會死人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆