上一頁下一頁
發新話題

23/9星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀 K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
916  14.6k

引用:
原帖由 敬請自律3 於 2008-9-19 05:00 AM 發表
好似幾好玩喎:smile_40:
sure!!
play with me ma?

有d怕俾女人知......通常會玩到幾點ga????

引用:
原帖由 milktboy 於 2008-9-19 02:23 PM 發表
有d怕俾女人知......通常會玩到幾點ga????
About 1:00 -1:30!!!!:smile_15:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-19 02:24 PM 發表 查看引用來源

About 1:00 -1:30!!!!:smile_15:
大陸同香港電話個接駁鈴聲係唔係唔同ga???

唔該看住我, 我唔係好玩得...

同未玩過.......:smile_40: :smile_40: :smile_42: :smile_42:

大陸同香港電話個接駁鈴聲係唔係唔同ga???   Yes ar

唔該看住我, 我唔係好玩得...                            OK La

同未玩過.......:smile_40: :smile_40: :smile_42: :smile_42:                     Everything ok la:smile_15:

咩叫 2 - 3 - 6??

我知係 $200, $300 and $600 但有咩分別???

引用:
原帖由 milktboy 於 2008-9-19 02:35 PM 發表
咩叫 2 - 3 - 6??

我知係 $200, $300 and $600 但有咩分別???
just same!!!!:smile_15:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-19 07:21 AM 發表 查看引用來源

長濃真係濃得咁犀利呀, 呃得就呃
第一..........去完下川,駛晒的錢

第二..........呢的係規舉,開心完,就要俾開心錢

第三..........誤交損友,濃西心法,呃多的,呃多的,呃多的...........呀

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-9-19 01:15 PM 發表 查看引用來源
今晚有無兄弟一齊去玩呀,
我同個朋友都去,一定成團啊!!
:smile_30: :smile_30: :smile_30:
你去呀........咁我唔去囉

去唔到都要推:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆