上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:25 AM 發表

當然開心,可惜D女咁快走!無得玩
重好講, 係你放人走......
你都無同人地玩, 走左去玩DJ,唱歌, 最後要我走過去同3條女玩...

各位師兄早晨!擒日我部電腦瓜咗!要攞去整,今天返公司上網,原來各師兄已開開心心回來,真係一次難忘之旅呀! Copy兄!多謝and辛苦你!!!!! :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:26 AM 發表

下次再約過,一齊玩!
一定。
總括黎講, 果晚個個都好好傾。好好玩。

引用:
原帖由 水怪怪 於 2008-6-16 11:29 AM 發表
各位師兄早晨!擒日我部電腦瓜咗!要攞去整,今天返公司上網,原來各師兄已開開心心回來,真係一次難忘之旅呀! Copy兄!多謝and辛苦你!!!!! :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
早呀... 水怪怪

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:28 AM 發表

你都無同人地玩, 走左去玩DJ,唱歌, 最後要我走過去同3條女玩...
我FEEL到我條女唔多鐘意同我玩,成日走左過隔離台玩。
不過我都好忙,成晚比人圍攻!

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:30 AM 發表

一定。
總括黎講, 果晚個個都好好傾。好好玩。
真係幾OK嫁

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:31 AM 發表

我只係記得一個唔係好舒服o個個.. 另一個唔係好記得..

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:28 AM 發表

不過真係要多謝你幫我照顧我條女,唔怕悶親佢

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:31 AM 發表

我剛同你相反... 我條覺得我成日走左去同其他女玩.. 話唔同佢玩!

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:34 AM 發表

不過真係要多謝你幫我照顧我條女,唔怕悶親佢
佢玩左一陣, 就俾你放走左....去完個toilet, 人都無左... 慘.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆