上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.1k

識路返屋企 Good

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-11-27 11:57 AM 發表 查看引用來源

係呀, 不過D囡囡同我講可能有機會環保關係會循還再用, 所以通常囡囡會親身同我去拿新鮮嘅入來俾我食.

重有附近有間外賣滷水掌翼都好好食架.
甘我又未食過外賣滷水掌翼...
d爆谷應該唔會循還再用架:smile_41:

引用:
原帖由 米奇老祖 於 2008-11-26 11:43 PM 發表 查看引用來源
師兄多謝你既分享
我完全明白你既感受
易講難做
係未遇到既時候個個都以為自己做得到
真係預到就會體會得到
呢個世界係冇人控制到自己的感情!因為我都係,但係就要控制到自己做乜!

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-11-26 08:27 PM 發表 查看引用來源

遲D有空又有mood 時講吓D喺今色嘅經歷, 睇你知唔知我係邊個, hee hee !
我等緊你講今色的經歷......
不過....講之前...
麻煩你講一講今色係咩地方先......係咪又係NC呀??????

引用:
原帖由 yoyo96 於 2008-11-27 09:51 PM 發表 查看引用來源

麻煩你講一講今色係咩地方先......係咪又係NC呀??????
都係 nc 黎架

Thanks.......

回覆 1# 的帖子

Thanks for sharing........:')

引用:
原帖由 yoyo96 於 2008-11-27 09:51 PM 發表 查看引用來源

瑤瑤, 點解有時間唔去讀吓莎士比亞, 或者老子道德經呀? 走入來無家長指引, 你會唔會學壞架?

你好似我以前一夠十八歲就走去戲院睇三級片咁, 夠好奇心.

其實我只是順口同circleling 講吓, 唔好期望有好精彩的故事.

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-11-29 06:13 PM 發表 查看引用來源

瑤瑤, 點解有時間唔去讀吓莎士比亞, 或者老子道德經呀? 走入來無家長指引, 你會唔會學壞架?

其實我只是順口同circleling 講吓, 唔好 ...
心情總算好返 d 啦

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-11-29 06:13 PM 發表 查看引用來源

其實我只是順口同circleling 講吓, 唔好 ...
我已經好壞啦.....唔使再學.....:smile_30:
咁0個套片係咪你第一次睇的三級片呀???????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆