上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 ryanzl 於 2017-5-6 08:43 AM 發表 查看引用來源

謝矮兄,
起初我考慮緊天富馬主同徐有關,埋位可能係駿標,又因駕系同場,pk與祈關係搞唔清

其他事前度馬係度馬主練馬先還是係騎師關係先較好?即時係分析哂馬主與團體開係,可咩可去,好似有營格同比訴超關係,可 ...
駿驫雖有優惠券在手, 但還未買入場券, 所以可以不理, 駕系既殺手係黃狗仔, 不過駕系老細又同方賀都扯上極大關係, 用仆街都可以講得通, 好似有些少誠意.

附件

亞李: 老莫, 你只要醒醒定定, 唔好跌落馬就有頭馬, 埋位有白頭賀同那條仆街會為你護航.

附件

場次更易事項第 1 場12 號馬 超自然 退出競賽,由後備馬 滿貫中環 補上。 (06/05 10:55)
12 號馬 滿貫中環 將改由騎師 布文 策騎。 (06/05 10:56)
12 號馬 滿貫中環 將改負 130 磅。 (06/05 10:56)
第 8 場1 號馬 友瑩格 退出競賽。 (06/05 10:57)
11 號馬 誰可拼 退出競賽。 (05/05 10:28)

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-6 12:18 PM 發表 查看引用來源
場次更易事項第 1 場12 號馬 超自然 退出競賽,由後備馬 滿貫中環 補上。 (06/05 10:55)
12 號馬 滿貫中環 將改由騎師 布文 策騎。 (06/05 10:56)
12 號馬&# ...
第八場退出馬唔洗跑差不多孖寶當中.

PK: 我係大情人唔係小巨人, 如果條紅衫魚食得出, 我即時要鬆人.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-6 12:57 PM 發表 查看引用來源

第八場退出馬唔洗跑差不多孖寶當中.

PK: 我係大情人唔係小巨人, 如果條紅衫魚食得出, 我即時要鬆人.
布文今期會否俾潮水論影響:cool:上賽明月同龍船都威完

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-5-6 01:01 PM 發表 查看引用來源

布文今期會否俾潮水論影響:cool:上賽明月同龍船都威完
咁遠水路又要騎馬過海, 應唔受潮水論影響. 香港東起水大流, 西起時係水乾流, 同澳洲應有些少不同.

隻华丽可能不再現、有冇咁翹、三次w、PK三次埋Q!分分鐘PK一个吾該輪到佢坐正!

PK隻小矮人咩來头、咁多飛!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-6 04:21 PM 發表 查看引用來源
PK隻小矮人咩來头、咁多飛!
同主馬係一哥, 大情人, 雪米糍, 不過其中一位馬主從來未蒲過頭幫老友一哥拉過頭馬, 因這位馬主好喜歡玩古董, 因PK係條花靚仔, 所以佢無嘜興趣.

PK: 太子爺, 你套老西係那兒訂做呀?

附件

駿皇、佳龍同紅衫入哂嚟、六環.就得兩百

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆