上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  92.8k

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-4-1 12:50 PM 發表 查看引用來源

要d的.. 我一考完.. 就開到現在,.,
都有六七年ar.
當然.. 咩都試過.. 即咩環境都試過
早二年,., 都還有玩跑車..
不過要做野,. 代步,, 又要靚仔.. 咪大綿羊..
都開左就二年~~ 不過要成日洗車打臘.. 唔like d ...
我唔識揸車架,坐男友車得啦:122: ,我對呢d完全係白痴:096:

回覆 721# sally1234 的帖子

我唸住買架車之後,請司機

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-1 12:55 PM 發表 查看引用來源
我唔識揸車架,坐男友車得啦:122: ,我對呢d完全係白痴:096:
:023: 係哦... 要隨時知四周有咩發生...

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-1 12:55 PM 發表 查看引用來源
我冇咩朋友ga..朋友我得4個..
但中學後都冇咩點塭大家la~
甘朋友都分好多種ga,係呢度識個女仔朋友唔難架,感覺又安全d:023:

引用:
原帖由 CXSK 於 2009-4-1 12:56 PM 發表 查看引用來源
我唸住買架車之後,請司機
甘有錢:096: :071:

引用:
原帖由 不要問我是誰 於 2009-4-1 12:57 PM 發表 查看引用來源

:023: 係哦... 要隨時知四周有咩發生...
所以我無諗住學:096: ,好似好難甘:096:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-1 12:55 PM 發表 查看引用來源
你就好la..有男朋友車:023:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-1 12:57 PM 發表 查看引用來源
甘朋友都分好多種ga,係呢度識個女仔朋友唔難架,感覺又安全d:023:
真係的ma...:023:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-1 12:59 PM 發表 查看引用來源
你就好la..有男朋友車:023:
你都可以架:023: ,你仲細:023: ....將來的事有誰會知:023:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-1 12:59 PM 發表 查看引用來源
所以我無諗住學:096: ,好似好難甘:096:
:023: 係...
有D難度.. 不過都睇下熟唔熟..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆