上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-3 12:53 PM 發表

爆到出彩虹:096: 7種顏色:071: 今日連方廐都玩底出:096:
隻6孖寶算係偏熱左多少...睇睇佢...吳先生3隻...一隻柏薑一隻韋達...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 12:59 PM 發表

隻6孖寶算係偏熱左多少...睇睇佢...吳先生3隻...一隻柏薑一隻韋達...:096:
7,12 洗係真:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 12:59 PM 發表

吳生要嬴既應該唔係第2場...:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:00 PM 發表

吳生要嬴既應該唔係第2場...:025:
同意:034:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-3 12:57 PM 發表

所以我話今日d馬岩你賭就係呢個意思...因為呢類賽果今日睇黎唔止一場...唔通真係整隻"新勝威"1400都得...:043:

2隻都23倍...都唔知邊隻底邊隻面...:096:
中距離馬縮程有著數..反而今日放頭馬我唔敢睇好...:092:

aa 師兄我返黎喇 , 昨天大 (分) 迷 , 不醒人事 , 剛剛重白痴 , 都唔知 12:30pm開跑 , 重走去貼士比發貼投注比賽 , 重有第一場份潻 :032:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-3 01:05 PM 發表
aa 師兄我返黎喇 , 昨天大 (分) 迷 , 不醒人事 , 剛剛重白痴 , 都唔知 12:30pm開跑 , 重走去貼士比發貼投注比賽 , 重有第一場份潻 :032:
我見到呀...你下次要修改遊戲投注記得用 引用,唔好用編輯呀..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 01:04 PM 發表

中距離馬縮程有著數..反而今日放頭馬我唔敢睇好...:092:
又睇下我隻隻秋隻贏唔贏到auindi兄隻先...:096:

第2場最難賭..但自己又爛玩(爛賭),買小小冷野玩下算..:026:

8,9,10,11     4隻冷野點買好呢...:028:

我唔識亂咁試 , e家知道 , thanks !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆