上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  44.0k

我咩片都睇,但最怕睇扮高手既低能片.
如果係恐怖低能片我都睇架,唔用腦嘛.
即係咩?即個女主角同男主角逃跑,追佢地果隻喪屍明明只係行,都仲可以追到,殺左男主角後,女主角好性感地裙拉褲甩地成功逃出左,而喪屍好哈碌地死左,字幕出埋後,喪屍個仔出翻黎執仇,完.................

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-23 03:54 PM 發表 查看引用來源
即係咩?即個女主角同男主角逃跑,追佢地果隻喪屍明明只係行,都仲可以追到,殺左男主角後,女主角好性感地裙拉褲甩地成功逃出左,而喪屍好哈碌 ...
dragon ching,你有晶哥影子😶😶😶

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-23 03:54 PM 發表 查看引用來源
即係咩?即個女主角同男主角逃跑,追佢地果隻喪屍明明只係行,都仲可以追到,殺左男主角後,女主角好性感地裙拉褲甩地成功逃出左,而喪屍好哈碌 ...
即搞乜鬼奪命習作個D???

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-4-23 03:56 PM 發表 查看引用來源

dragon ching,你有晶哥影子😶😶😶
君不見好多戲都係咁咩?
尤其外國3流恐怖片,男女主角英俊同有氣質(未成為一對),配上朋友係大波性感及大大隻自負為一對,加上唔第一都會係第二個就死既黑人,再加宅宅地既亞洲仔,再拖多1或2個無腦女角,就係走極唔甩既恐怖片組合.
男女主角走得甩就會成為一對,走唔甩通常死果個係男角.
以前外國讀書時,同朋友一齊入場睇,如果撞正坐旁邊果位係女性朋友.
佢一驚就縮,縮就搵我黎遮,跟手............
朋友:唔好意思,好驚.
我:有意思有意思.
朋友:吓?
我:無.....無野,我講套戲好有意思遮.:smile_44::smile_44::smile_40:

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-4-23 04:11 PM 發表 查看引用來源

即搞乜鬼奪命習作個D???
再垃圾D,HAHA.....
其實好多架,但近年少左,因為個方式太相似了............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-23 04:26 PM 發表 查看引用來源

再垃圾D,HAHA.....
其實好多架,但近年少左,因為個方式太相似了............
幾驚你話係,個套係諷刺當年所發生的膠事

引用:
即刻諗起索女喪師機關槍,哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-23 04:13 PM 發表 查看引用來源

君不見好多戲都係咁咩?
尤其外國3流恐怖片,男女主角英俊同有氣質(未成為一對),配上朋友係大波性感及大大隻自負為一對,加上唔第一都會係第二個就死既黑人,再加宅宅地既亞洲仔,再拖多1或2個無腦女角,就係走極唔甩 ...
有得笑的戲幾好!

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-4-23 04:56 PM 發表 查看引用來源

幾驚你話係,個套係諷刺當年所發生的膠事
但果套野本身都好膠:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2018-4-23 05:16 PM 發表 查看引用來源

即刻諗起索女喪師機關槍,哈哈
呢套我無睇,但3流恐怖片既片名係好難記架,HAHA..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆