上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.2k

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-7-25 09:21 AM 發表 查看引用來源

去咗澳洲
D鬼仔有勁及你……在洒店做完spa....上房吸住老兄條硬 JJ ……
靚太我又要睇片……你拍片全後推不要露樣子……只看看見你的靓身材……圓圓結實實patpat.比後推中的過程……

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-4 10:39 AM 發表 查看引用來源
係唔係咁?上次出咗錄音,今次出埋video.....中嘅圖.....會唔會對幻想空間有幫助?:smile_13:

https://drive.google.com/file/d/ ... Cs/view?usp=sharing ...
番番下工睇到硬哂呀師姐 救命

去了澳洲的Perth?

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 06:15 PM 發表 查看引用來源

要唔要比錄音你聽吓做幾耐?
佢知道晒我啲位,佢可以令我幾分鐘就來第一次,平均1-2分鐘可以第二次....第三次....但佢唔會比我咁快嚟,次次都搞好耐先比我嚟第一次....咁樣夠清楚未呢? ...
只要用心同妳做多幾次,就知妳邊度係敏感位~~~

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-7-25 12:24 PM 發表 查看引用來源
去了澳洲的Perth?
Sydney then NZ South Island 

引用:
原帖由 小醜怪 於 2018-7-25 10:28 AM 發表 查看引用來源

番番下工睇到硬哂呀師姐 救命
揾同事幫下你手;)

PM爆晒,麻煩有乜响留言版留,我唔復PM㗎....

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-7-25 10:04 AM 發表 查看引用來源

D鬼仔有勁及你……在洒店做完spa....上房吸住老兄條硬 JJ ……
靚太我又要睇片……你拍片全後推不要露樣子……只看看見你的靓身材……圓圓結實實patpat.比後推中的過程…… ...
呢到冬天,仲有啲鬼妺仔咁正點輪到我呢個C9.
片係絕不能外傳嘅

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-7-26 09:01 AM 發表 查看引用來源

Sydney then NZ South Island 
看小棉羊;靚太床上是一隻嬌爹的棉羊……澳洲冬天……不太冷……在外地更激起靚太的性慾??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-7-26 09:39 AM 發表 查看引用來源

看小棉羊;靚太床上是一隻嬌爹的棉羊……澳洲冬天……不太冷……在外地更激起靚太的性慾??
这个时候去正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆