上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.1k

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-11-17 09:03 PM 發表 查看引用來源

哦咁你又岩既,好多人都話我獨特,某程度上都係奇奇怪怪咁
原來你仲記得d色我完全已經無左呢回事哈哈
哈哈原來就係因為呢個原因想追我~
你的獨特風格係萬綠叢中一點紅,你既bra thong一套配搭令我印象好深刻,因為冇諗過lace顏色可以咁樣配搭,D顏色睇嚟好似食緊薄荷巧克力配士多啤梨雪糕,好似好好味咁!所以會想了解下你多D!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-17 09:29 PM 發表 查看引用來源

你的獨特風格係萬綠叢中一點紅,你既bra thong一套配搭令我印象好深刻,因為冇諗過lace顏色可以咁樣配搭,D顏色睇嚟好似食緊薄荷巧克力配士多啤梨雪糕,好似好好味咁!所以會想了解下你多D!
哈哈真係有趣~
想了解d咩呀?

咦師兄去左邊呀?我下個禮拜又去clubbing啦,一連兩日
而家好期待

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-11-18 09:03 AM 發表 查看引用來源

哈哈真係有趣~
想了解d咩呀?
Um....了解下你整個人,生活方式習慣同喜好!都係做個朋友了解下先!不過你唔介意我同你係引版認識嗎?怕唔怕會尷尬呀?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-11-19 11:12 PM 發表 查看引用來源
而家好期待
咁好又去玩?不過小心又被人抽水,拉彈你條t-back!雖然我都想玩埋一份!haha

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-19 11:19 PM 發表 查看引用來源

Um....了解下你整個人,生活方式習慣同喜好!都係做個朋友了解下先!不過你唔介意我同你係引版認識嗎?怕唔怕會尷尬呀?
有咩好尷尬呀? 你想問我既野都可以直接問啊,唔洗怕怕醜醜

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-11-19 11:20 PM 發表 查看引用來源

咁好又去玩?不過小心又被人抽水,拉彈你條t-back!雖然我都想玩埋一份!haha
哈哈怕咩比人抽水 咁有勇氣值得獎勵下既

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-11-20 01:11 AM 發表 查看引用來源

有咩好尷尬呀? 你想問我既野都可以直接問啊,唔洗怕怕醜醜
Haha~等我諗到乜嘢就問你啦!其實我想知道你係點樣接觸同第一次著t-back呀?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-11-20 01:12 AM 發表 查看引用來源

哈哈怕咩比人抽水 咁有勇氣值得獎勵下既
覺得你返HK會引誘我去抽你水!齊抽冇得扑個隻,對嗎?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-11-19 11:12 PM 發表 查看引用來源
而家好期待
hahah又去...
我都好耐冇去玩:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆