上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.9k

靚太着OL SUITE 估計好美艶😳做mall 姐FELL在床上訓示老兄奶奶你的厚肉多水大陰唇,你二指自隊入洞立刻來三次高潮😍😍😍😍😍😍😍我最LIKE😚😚😚

粗筆兄不停了興阿嫂, 佢m完老公就慘啦

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2017-5-23 10:50 AM 發表 查看引用來源
粗筆兄不停了興阿嫂, 佢m完老公就慘啦
你又搞興靓太…靚太老公不會慘…佢地更爽,靚太send 左大長提相比老公睇未呢😙😙😙

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-5-23 10:05 AM 發表 查看引用來源
靚太着OL SUITE 估計好美艶😳做mall 姐FELL在床上訓示老兄奶奶你的厚肉多水大陰唇,你二指自隊入洞立刻來三次高潮😍😍😍😍😍😍😍我最LIKEԅ ...
我以前日日要着OL服返工,短裙絲襪高踭鞋是必須的,老公嗰陣時係我男朋友,佢話我公司啲男人一定成日𥄫我走光,佢話我永遠都唔會記得自己上面走光到而家都係咁喎 , 但我自己又唔覺,佢話佢有時都睇到硬晒其他人會點

含得好只細:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-23 05:27 PM 發表 查看引用來源

我以前日日要着OL服返工,短裙絲襪高踭鞋是必須的,老公嗰陣時係我男朋友,佢話我公司啲男人一定成日𥄫我走光,佢話我永遠都唔會記得自己上面走光到而家都係咁喎 , 但我自己又唔覺,佢話佢有時都睇到硬晒其他 ...
點解上面易走光…靚太讀得書多一定做OL好易估啦,短裙絲襪高踭鞋,你返工D男同事日日向你做X光數碼定位來及靓太的好身材…包括靓太的老公😘依家仍是第一班馬的身材冇走樣㗎😙😙😙短裙好顯現靚太的長腿😁😁😁個D男同事舆你共事特别起勁:因為有靓靚女及嘛😘😘😘

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-23 05:27 PM 發表 查看引用來源

我以前日日要着OL服返工,短裙絲襪高踭鞋是必須的,老公嗰陣時係我男朋友,佢話我公司啲男人一定成日𥄫我走光,佢話我永遠都唔會記得自己上面走光到而家都係咁喎 , 但我自己又唔覺,佢話佢有時都睇到硬晒其他 ...
靚太命令老兄夜D吃大長提

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-5-23 07:22 PM 發表 查看引用來源

點解上面易走光…靚太讀得書多一定做OL好易估啦,短裙絲襪高踭鞋,你返工D男同事日日向你做X光數碼定位來及靓太的好身材…包括靓太的老公😘依家仍是第一班馬的身材冇走樣㗎& ...
其實我坐嘅姿勢好斯文,着條裙短啲我都會着黑絲,但老公話我成日着大圓領或者恤衫扣少粒鈕我唔注意喎,其實我覺得都冇乜嘢睇,又洗乜避忌,但佢又唔會理我著乜,公司大把靚女又性感有鬼人𥄫我

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-23 07:57 PM 發表 查看引用來源

其實我坐嘅姿勢好斯文,着條裙短啲我都會着黑絲,但老公話我成日着大圓領或者恤衫扣少粒鈕我唔注意喎,其實我覺得都冇乜嘢睇,又洗乜避忌,但佢又唔會理我著乜,公司大把靚女又性感有鬼人𥄫我
當時,你有你的市場…如果不是…你老公也不溝你做靚太…你要明白…男人及靚女的眼睛很犀利…尤其是及的細細位;扣小粒鈕個D位,特别醒,係男人就會知道;😨

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-5-23 07:57 PM 發表 查看引用來源

大公司多靚女,靚太就是嘛😃靚太可以穿一次0L裝影相靚相看看😘WHAT A SEXY OL CEO LA靚太

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆