上一頁下一頁
發新話題

啊...我要你...口爆新文#684 野戰新文#429

收藏  |  訂閱
1.1k  108.1k

引用:
原帖由 Sextastic 於 2015-4-11 01:55 PM 發表 查看引用來源
星期六日係靜d

各有各去玩去忙正常的 無咩所謂既 都係R水吹下者
有人分享米當獎品 又唔會真係出黎執到一劑
樓主算好了 無其他POST咁引人

引用:
原帖由 ER7077 於 2015-4-11 01:54 PM 發表 查看引用來源
甚至幫外人生埋仔女送綠MO嘅人大把
攪大個肚...真係咪搞我~~我係認真玩~~唔要手尾~~:smile_o04:

引用:
原帖由 ER7077 於 2015-4-11 01:56 PM 發表 查看引用來源
响出面同人上床嘅女人大把
以前真係講個信字 依家呢個字 真係買小見小
我圍內識都有唔小出去玩 有男有女
只能講句 世界就係咁

引用:
原帖由 newboy606 於 2015-4-11 01:55 PM 發表 查看引用來源
都係個句 冷待不如離婚 唔好講咩為仔女 呢樣個樣
要玩真係單身玩番好過
返到去唔通大條道理同人講 我係出去玩 點呀
呢D真係最惡頂 比人捉到痛腳 又要生要死 癡線
離婚...好多人唔敢行呢步~~要玩真係單身玩番好過~~十分認同~~玩夠就收心養性~~:smile_o13:

引用:
原帖由 Chain連鎖 於 2015-4-11 01:57 PM 發表 查看引用來源
攪大個肚...真係咪搞我~~我係認真玩~~唔要手尾~~:smile_o04:
中出喎 幾多人想...但其實真係害人 你有你玩 可能佢有佢玩
然後相相中招:smile_42:

引用:
原帖由 Chain連鎖 於 2015-4-11 01:57 PM 發表 查看引用來源
呢個世界乜人都有

引用:
原帖由 newboy606 於 2015-4-11 01:58 PM 發表 查看引用來源
以前真係講個信字 依家呢個字 真係買小見小
我圍內識都有唔小出去玩 有男有女
只能講句 世界就係咁
人人都係貪新鮮~~
熱情過左就過左~~:smile_o13:

引用:
原帖由 Chain連鎖 於 2015-4-11 01:59 PM 發表 查看引用來源
離婚...好多人唔敢行呢步~~要玩真係單身玩番好過~~十分認同~~玩夠就收心養性~~:smile_o13:
習慣就好 身邊總有一兩個玩火中
唔通唔比佢投入火中咩
要死要生 講又講左 係要去有咩計

引用:
原帖由 Chain連鎖 於 2015-4-11 02:00 PM 發表 查看引用來源
人人都係貪新鮮~~
熱情過左就過左~~:smile_o13:
3分鐘熱度

引用:
原帖由 newboy606 於 2015-4-11 01:59 PM 發表 查看引用來源
中出喎 幾多人想...但其實真係害人 你有你玩 可能佢有佢玩
然後相相中招:smile_42:
中出係好玩...但我諗到衛生問題...你自己潔身自愛~~你唔知人地係唔係~~
比我選擇~~
情願玩體外出~~不過女仔好多都抗拒向射向其他地方~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆