上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.1k

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-23 07:16 PM 發表 查看引用來源

咁謙

系嘅話 我認有咩所謂 不過我認我份工雕轉d 嘅

一聽A把聲就知佢飲左酒,佢不停話好掛住我,而家先發覺好鍾意我... 聽到佢咁,個心好唔舒服,但我又唔想同佢拖拉,唔想分左手又一齊番,但我都同佢係電話講左好耐,而我亦見到K塊面越來越黑,到最後我係無食過野,全餐宵夜都係同A講電話,之後因為都擔心佢,所以收線後我再打左俾A嘅一個朋友,叫左佢去睇住A。

一路行番酒店K都無拖住我,其實我知佢嬲,但我都無心情氹佢。上到房,我去完梳洗換好衫出黎見到佢已經熄左燈訓左落床,咁我都上床打算訓,但就一直眼光光訓唔著。於是我就轉身用手輕輕掃下K背脊,但佢無反應,咁我就再掃落d去到佢pat pat,然後再慢慢向前伸去jj到,但佢即時縮開避開左。佢咁樣攪到我都無乜引,轉身訓覺算數。隔左陣佢可能嬲完,就轉身攬住左我,然後開始錫我,但我stop左佢叫佢去刷牙先。我其實係趁佢刷牙時,就除曬d衫捐入被窩,到佢一上床攬住我時即時好驚喜,同時亦開始手多多。

佢用條利不停係我全身舔同錫,當然包括我最敏感嘅頸同胸,佢似乎已經好熟悉我嘅身體同喜好,知道點做會令我興奮。之後佢用手係妹妹周圍係咁摸,但就係都唔摸我已經濕透嘅妹妹,攪到我好辛苦囉囉攣咁,於是我頂唔順,自己伸手打開左妹妹,示意想佢摸下,佢見到我咁嘅樣就陰陰嘴笑咁話「很想要嗎?但你剛剛不乖,我要罰你喔!」
我「吓.....
K「我要你自己摸。」
我已經忍得好辛苦,所以就好聽話開始自摸。嗰陣時嘅我係無DIY 嘅習慣,所以都摸得比較生硬,但自己嘅身體我當然最清楚,所以摸摸下已經進入狀態。然後佢唔知係邊拎左個震蛋出嚟,要我開著嚟玩,我又乖乖地照做,唔知點解係床上我總係咁聽佢話嘅 :p
我開著個震蛋震住豆豆,手指就摸住陰唇,有時就插入妹妹,加埋K一時舔我耳仔,一時又啜波波,我摸到妹妹已經好濕好濕,加上震蛋嘅威力,我開始頂唔順拎開左個震蛋,K見到就叫我狗仔式咁爬係到,諗住佢會插入嚟,點知原來係佢拎住個震蛋再震我。

一震我即刻嗌左出嚟「呀~我不行啦~呀」
佢聽到我嗌當然無停,反而再開大左一格,同時將我個頭移去佢jj到,於是我就含住左佢。越震我越頂唔順,我feel到豆豆位開始痺痺地,然後有種酸軟嘅感覺由豆豆傳到妹妹入面,再好似走遍全身咁,個心仲跳得好快,我不自主咁好想嗌,但佢就㩒實我個頭,我就不停「唔唔」咁叫。終於佢停左個震蛋,然後訓低示意我坐上去。慢慢坐上去後,終於感覺到妹妹塞得滿滿,好滿足。。。因為頭先受過一輪刺激,妹妹變得非常敏感,加上俾佢頂到好入,un左陣我已經頂唔順,一路郁一路叫,而佢就咪起眼望實我,似乎好喜歡見到我淫盪嘅一面,而且呢一面仲係由佢開發出嚟。

呢個真係高手

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-23 08:42 PM 發表 查看引用來源
呢個真係高手
係,對住佢好難say no

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-23 08:45 PM 發表 查看引用來源

YUP 高手最勁呢樣 叫你做乜就做乜

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-23 08:45 PM 發表 查看引用來源

好識玩

woooo我返黎lu:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: christy個故仲未完姐haha

師姐次次都比佢控制住,阿k好厲害!

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-23 08:41 PM 發表 查看引用來源
一聽A把聲就知佢飲左酒,佢不停話好掛住我,而家先發覺好鍾意我... 聽到佢咁,個心好唔舒服,但我又唔想同佢拖拉,唔想分左手又一齊番,但我都同佢係電話講左好耐,而我亦見到K塊面越來越黑,到最後我係無食過野,全 ...
Ak 之後有無48個b ?

吊高嚟賣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆